Пената: Аз съм българският Бекенбауер, но в ЦСКА не знам какъв съм

08:30
Пената: Аз съм българският Бекенбауер, но в ЦСКА не знам какъв съм
Димитър Пенев не е наясно какво точно работи в ЦСКА.

Това заяви самият той в предаването "Седмицата", където беше специален гост. Чичо Пенчо, който на книга се води нещо като главен селекционер сподели, че не е сигурен в какво се изразява работата му на "Армията". Стратега от Мировяне се изрази в типичния си стил за шефовете на клуба Димитър Борисов и Иво Иванов.

"Ако го решат, ръководството на клуба може да ме освободят и пак да ме назначат. Трябва да го коментираме. ЦСКА има нов треньор, но той започва след 30 юни. Аз ще се уточня с ръководството на ЦСКА. Пенев винаги ще бъде от ЦСКА и от футбола на националния отбор", каза Стратега.

Той има обещание от шефовете, че през юли ще бъде провъзгласен за почетен президент на ЦСКА.

"Мога да се сравня с Бекенбауер", добави Пената, като се съпостави с почетния президент на Байерн. "Много приятели са казвали, че съм българският Бекенбауер".

Чичо Пенчо се нае с прогноза и за финала на световното. Според него за трофея ще спорят Бразилия и Испания. Относно началото на световното първенство Пената каза, че е доволен от мача на откриването.

"Хареса ми първата среща между домакините и Мексико. Ние имаме много мачове с Мексико, на същия този мач в САЩ видяхме всички компоненти на футбола. Домакините бяха с голям заряд, Стоичков неслучайно подсещаше, че ще има изненади от по-слаби отбори в ЮАР", заяви Стратега.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AiVaRlL
14.06.2010 13:40

Вие 2мата се толкова тъпи че чак сте прости *lol*

Hennessy
13.06.2010 20:52

Минал си покраи БекенБаур може само бутонките да му чистиш глупак *lol* а как така какъв си в Ц)КА там си Турския Бекенбуер прасе *lol*

donatelo
13.06.2010 18:54

Чичо Митко,несамо ти незнаеш какъв си!Още много хора неса наясно с това *beer* След третата водка можеби щеси спомниш кой си *lol*