Берое към Илиан: Лъжеш, Писаров струва 150 000 лв

12:14
Берое към Илиан: Лъжеш, Писаров струва 150 000 лв
Конфликтът ръководство - треньор в Берое продължава да бушува. Нещо повече - задълбочава се все повече и не е ясно накъде ще избие.

В четвъртък Илиан Илиев даде гневно интервю пред сайта beroe.eu, в което обвини шефовете за разпродажбата. Шестима играчи напуснаха носителя на Купата на България. Треньорът обяви и друго: правата на Искрен Писаров стрували само 60 000 лв., но от Берое не ги платили. Един от най-добрите играчи за миналия сезон бе собственост на Локомотив Пловдив. От Стара Загора не извадиха пари за него, но това направи столичният Локомотив.

Точно това изказване на Илиан Илиев разгневи шефовете на Берое. Изпълнителният директор Недялко Тенев обясни пред beroe.eu, че сумата, фиксирана в договора на играча, е 150 000 лв., а нe 60 000.

"Вероятно става дума за някакво недоразумение или разминаване", каза Тенев.

Тенев изпрати и копие от договора за преотстъпване на Писаров от Локомотив Пловдив в Берое. Член 3 гласи: "Преотстъпващият клуб се съгласява, че ще даде съгласието си за трансфер на състезателя в приемащия клуб след изтичане на срока на преотстъпване при трансферна оферта на приемащия клуб не по-малко от 150 000 лв. с включено ДДС."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация