\"Армейците\" уговориха престижна контрола на представянето си

10:02
\"Армейците\" уговориха престижна контрола на представянето си
Сериозна проверка ще трябва да изиграе ЦСКА още в първия си мач за новия сезон. Червените договориха вчера контрола с Цървена звезда, пише на страниците си „Тема Спорт”. Спарингът е предвиден за 22 юни, когато ще е официалното представяне на армейците пред публиката. То е планирано на стадион „Васил Левски", а входът за феновете най-вероятно ще е безплатен.

Голямото име в състава на комшиите е това на нападателя Деян Лекич, който е пред трансфер в испанския тим от Примера дивисион Сантандер.

Цървена звезда финишира на второ място в първенството на западните ни съседи, след като за втора поредна година сдава титлата на Партизан. Треньор на тима е Ратко Достанич, който изкара най-неуспешния период в кариерата си в Левски през есенния полусезон на миналия шампионат.


За последно Звезда бе в България по време на паузата в първенствата в Европа заради световните квалификации на 11 октомври миналата година, когато игра контрола на „Герена" със сините, завършила 1:0 за домакините.

След завръщането си от Германия онзи ден треньорът на ЦСКА Павел Дочев е обявил пред спортно-техническото ръководство на клуба три от планираните съперници за контроли на отбора по време на подготовката в Германия. Край немския град Падерборн червените ще срещнат ПАОК Солун, Айнтрахт Франкфурт и Арминия Билефелд, а допълнително се уточняват имената на още три тима.

Датите за проверките обаче ще бъдат окончателно оповестени на първата тренировка на ЦСКА за сезона - на 14 юни. Дотогава може да има размествания в програмата с оглед на допълнително уточняване на местата за провеждането им.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация