Форлан: Уругвай може да стигне далече на този Мондиал

14:50
Форлан: Уругвай може да стигне далече на този Мондиал
Звездата на националния отбор на Уругвай Диего Форлан смята, че неговият тим може да стигне далече на стартиращия днес Мондиал в Южна Африка.

"Ако сме в топ форма, можем да стигнем далеч. Надявам се това да стане", каза Форлан. Звездата на Атлетико Мадрид смята, че тимът му е заслужил мястото си на финалите на Световното първенство.

"Няма значение как стигнахме дотук, важното е нашето участие на Световното първенство, което мисля, че напълно си заслужихме. Не трябва да гледаме миналото и да се притесняваме. Знаем, че държим шансовете си за класиране във втория кръг в собствените си ръце", допълни футболистът.

Първа цел за него сега е излизането от груповата фаза. "Сега най-важното за нас е да побеждаваме и да преминем груповата фаза. След това има елиминации, в които всичко вече може да се случи. Там нещата се решават в един единствен мач", каза още Форлан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
11.06.2010 19:57

Коефицента за Уругвай да отбележи над 3.5 гола за цялото световно не само за грипуте е 1.66 това си е чист подарък според мен . Уругвай може да вкара тез 4 гола още в груповата фаза *thumb_up*