Левски няма да чака повече Бандаловски, отказва се от него

13:56
Левски няма да чака повече Бандаловски, отказва се от него
От Левски се отказват от Иван Бандаловски, научи Гонг. До това решение "сините" шефове са стигнали след като футболистът е поискал нова отсрочка от време за да даде съгласието си да играе в Левски.

Преди време Георги Иванов и защитникът се бяха разбрали да се изчакат до петък на обяд, когато футболистът да каже ще премине ли в Левски. Дори на представянето на другите нови спортния директор заяви пред медиите, че иска Бандаловски в отбора и ще го изчака до петък.

Оказа се, че Иван иска нова отсрочка от 10 дни за да продължи да си търси отбор в чужбина. Това не се е понравило на ръководството и то е решило да не чака повече Бандата.

Левски започна подготовка от 9 юни, но поради различни причини старши треньора Ясен Петров не може да използва всички налични футболисти.

Една част от тях минават медицински изследвания, друга част карат треньорски курс, а Гарра Дембеле се прибра във Франция "по семейни причини".

В неделя Левски заминава за подготвителен лагер в Правец и от понеделник започва същинската част от подготовката.

След като Ясен Петров впечатли с различните от миналата година тренировки, днес преди обяд той участва в играта на джитбол като в един отбор с Йордан Милиев и Мартин Димов. Отборът му победи без проблем съперника в лицето на Георги Христов , Иво Иванов и Сашо Киров.

След обяд „сините” имат още едно занимание от 18 часа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
11.06.2010 20:58

Това момче се взе нещо много на сериозно...

golemiq_geshan
11.06.2010 19:59

Бе да го еба в педала ко ши го чакаме да са накани някой чужд отбор да го земе ай ся да си седи в умрялото локо и ши гледа Уефа по телевизора ...

joro_71
11.06.2010 14:36

Абсолютно правилно.Да не е "нова година",че да го чакат.