Преотстъпват Миро Антонов на Монтана

11:20
Преотстъпват Миро Антонов на Монтана
Привлеченият в Левски през зимата нападател Мирослав Антонов най-вероятно ще бъде пуснат под наем в Монтана, разбра "Меридиан Мач". Както е известно, конкуренцията в нападението на "сините" значително се покачи след привличането на Гара Дембеле и завръщането на Георги Христов, Исмаил Иса и Боян Табаков.

Със заминаването на Антонов ще се освободи и "деветката" на Левски. Фаворит за номера, който са носили най-големите легенди на клуба, е Гара Дембеле.

Междувременно футболистите на Левски минаха вчера през задължителните медицински прегледи. Всичките 31 играчи, които участваха в първата тренировка на 9 юни, изкараха редица тестове, за да може да се установи физическото им състояние след почивката, която имаха. Идващите със закъснение Жоазиньо и Майкъл Тевия ще преминат през тези прегледи утре. В неделя "сините" заминават на подготвителен лагер в Правец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vladimir_vn
12.06.2010 01:38

За какво го купихме след като сега го отдаваме под наем ? Като поиграе още 2-3 години като преотстъпен , футболист от Миро Антонов няма да излезе .