БНТ чупи рамката с Азис и Астор

10:59
БНТ чупи рамката с Азис и Астор
БНТ  ще започне с обещаното разчупване на рамката на традиционните футболни студия още от първите дни на световното първенство в Южна Африка.

Доста нетрадиционни гости ще има утре дуетът Ели Гигова-Камен Алипиев. В студиото им ще се появят магът Астор и известният с интереса си към мъжките тела фолк певец Азис. Първият ще демонстрира фокуси, скривайки топката на другия гост. Той от своя страна ще изкаже мнението си за футболистите като мъже.

Днес, когато ще бъде открит мондиалът, гост на Ели Гигова и Камен Алипиев първо ще бъде посланичката на ЮАР в София Шийла Камерър. Тя ще запознае зрителите с особеностите на нейната родина, както и усилията, които са направени за организирането на световното първенство.

Посланичката ще бъде последвана в студиото от две гостенки. Това са футболна съпруга номер 1 у нас Мария Петрова, жена на президента на БФС Борислав Михайлов, и телевизионната водеща Марта Вачкова.

Разговорът с тях ще бъде своеобразно противопоставяне на представителка на нежния пол, от години свързана с най-популярната игра, и такава, за която тя в никакъв случай не е от първостепенен интерес.

В програмата е предвиден още един много интересен момент. За гост е поканен южноафриканец, който е женен за българка. Той се казва Карл Сойер. С него ще бъде направено сравнение между двете страни, хората в тях и начина на живот. Той ще говори и за привързаността на сънародниците си към футбола.

За озвучението в студиото ще се грижи оркестърът на Дани Милев.

За коментар на първия мач от Мондиала между домакините и Мексико е поканен националният селекционер на България Станимир Стоилов. Бившият му колега в Левски Емил Велев-Кокала пък ще го последва в студиото за втората среща от деня Уругвай - Франция.

"Казала съм на приятеля си Петко, че за един месец, докато трае световното, го изоставям", пошегува се вчера Ели Гигова.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FLY_I
11.06.2010 11:56

защоо....защооооооо *sad* *thumb_down* *erm* *wonder*