Стоичков издава диск, \"Черните банани\" за Мафани вътре

08:30
Стоичков издава диск, \"Черните банани\" за Мафани вътре
Шакира може да е спокойна, конкуренцията на Христо Стоичков ще закъснее. Късно снощи шармантната певица изпя химна на световното, а Камата реши да издаде албум "Дискът на Стоичков".

Идеята му даде млад китарист № 1 в ЮАР – Петко Петков, който вече гостува с групата си "Оутъмн сън" на музикален фестивал "Духът на Бургас" преди 2 години. Кавалера на “Златната топка” седна на барабаните за репетиция, като левият му крак действаше толкова умело с педала, почти колкото при головете на мондиала преди 16 години. В края на парчето Стоичков хвана самурайски меч, оръжие, с което Петков също е много добър след 8 лета занимание с японското бойно изкуство кендо. Младият българин, който от дете живее в ЮАР, заслужи награда от националната телевизия в страната за най-добро собствено изпълнение на китара преди време.

"Дискът на Стоичков" ще започва с любимата песен на легендата – "Моя страна, моя България" на Емил Димитров. Друг безспорен хит ще е "Черни банани" – парче, измислено в началото на годината, когато в България се заговори, че местният пиар специалист Путко Мафани ще става пресаташе на Мамелъди Съндаунс.

Засега другите хитове от албума са тайна. Със сигурност сред тях ще има песен на примата Лили Иванова, която в автобиографичната си книга не пести суперлативи за Камата и за приятелството им. Едно е сигурно – Стоичков продължава да се забавлява. Играе голф, ходи на лов, участва в състезания по покер, пътува по света и сега пък е решил да си издаде албум. Ако му остане време, защото появата му в международния телевизионен център в Йоханесбург като коментатор на мексиканска телевизия го прави удобна мишена за журналистите. И когато е в настроение, дава интервю след интервю.

По този повод приятели на Камата от българската колония в Йоханесбург го успокояват с думите: "Ицо, твоята работа е... да си известен".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fcb_spain
11.06.2010 14:06

велик е ицата,единствения 4овек с който може да се гордеем 4е сме българи

tamate_unufreev
11.06.2010 09:15

Най-Големия *beer*
Евала Ице , винаги си радвал и продължавай със все същия Дух да го правиш