Защитник на САЩ готов да спре Рууни

08:21
Защитник на САЩ готов да спре Рууни
Вярвам, че мога да спра Уейн Рууни, сподели преди мача с Англия защитникът на САЩ Огучи Ониеву.

Бранителят дълго време бе контузен, но въпреки това каза, че се чувства добре и е готов за игра.

"Готов съм за двубоя с Англия. Наистина ще имам тежката задача да се изправя срещу Уейн Рууни, без да съм играл от доста време. Треньорът обаче е преценил, че съм достатъчно здрав, за да бъда в отбора и аз се чувствам по същия начин. Вярвам, че мога да спра Рууни, защото съм свикнал да играя срещу подобни силови нападатели. Англия ще ни натисне от първата минута, но това не би трябвало да ни притеснява. Не вярвам моето участие в мача да се окаже решаващият фактор за доброто ни представяне, но съм сигурен, че мога да помогна", каза Ониеву.

"Не съм играл срещу Рууни, докато играех в Нюкасъл, но съм го срещал именно с тима на САЩ. Спомням си, че той непрестанно представляваше опасност за защитата. Да не забравяме, че Рууни не е единствения опасен футболист в състава на Англия. Въпреки че той е невероятен футболист, не можем да обръщаме внимание само на него, тъй като опасността може да дойде отвсякъде", добави още защитникът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
11.06.2010 10:10

Повярвай ми, много добре знам Огучи и със своите габарити може да смаже Уейн. Мисля, че той е тренирал американски футбол като малък, а физиката му е като на боксьор. Много кораво копче е...

zerocgti
11.06.2010 09:33

Цял сезон всички бяха готови да го спират... *joking*