Балак: Ще играя на най-високо ниво поне още две години

18:36
Балак: Ще играя на най-високо ниво поне още две години
Контузеният капитан на Германия Михаел Балак обеща, че ще продължи да играе футбол поне още две години, въпреки че бе освободен от клубния си отбор Челси.

33-годишният играч, който ще пропусне Мондиала, заради контузия в глезена, заяви пред "The Times":

"Да приключа кариерата си така не е вариант за мен". "Искам да играя поне още две години на високо ниво, за да съм част от отбора на Германия за Европейското първенство. Играх на три Европейски и две Световни първенства, така че знам колко специални са те и просто не мога да приключа по този начин. Сега съм дори по-уверен да продължа, защото откакто съм контузен мотивацията в мен расте с всеки изминал днес", продължи халфът.

"Не смятам да се "пенсионирам", отивайки в Дубай или САЩ, искам да остана в Европа. Аз съм горд германец, който се наслаждава на живота тук, а сега има варианти и да се върна у дома", каза още халфът.

Миналия сезон Балак помогна на Челси да спечели дубъл, триумфирайки с титлата на Англия и ФА Къп. Балак изрази и съжаление, че напуска Челси.

"Знаех от известно време, че преговорите са спрели и е време да продължа. Трябва да си намеря нов отбор и да продължа кариерата си. Исках да остана в Челси, където прекарах четири страхотни години, но явно не е било писано. Все още бих се върнал там, но това не зависи от мен", завърши капитанът на Бундестима.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chelsea28
11.06.2010 10:19

Ае смотан не ми говори така е ясно! Ти на кой отбор си фен? Май на Юнайтед, а? След като ми харесва отбора много ясно, че ще му бъда фен, теб кво те бърка?

sasedq
11.06.2010 00:18

Аз ли не знам бе смотан ? По голям дървар от тоя не съм виждал.Най смешния шваб е тоя а ти разбирачо от кога си фен на челси ? От вчера май или от както накупиха "звезди" на килограм.Преди абрамович май си бил за друг отбор а ? Фенче я порязвай вените

chelsea28
10.06.2010 23:24

sasedq Май не си на мн ясно с нещата, а? Като не знаеш не говори е палячо *thumb_down*

sasedq
10.06.2010 23:09

Че ти от 2 не си на никакво ниво бе сладур затова и от челси ще те махнат.