Адриано взе осмицата в Рома

11:10
Адриано взе осмицата в Рома
Отборът на Рома представи официално своето ново попълнение Адриано, който пък избра да играе в новия си тим с номер осем.

28-годишният нападател очакваше с нетърпение завръщането си в Серия А и вчера беше официално привлечен в тима от италианската столица, след като неговия договор с Фламенго изтече.

Адриано заяви пред пресата и феновете, че вече е бил приветстван от Клаудио Раниери и капитана Франческо Тоти.

Бившата звезда на Интер разкри: "Аз разговарях с Раниери, той ме искаше още когато водеше Челси. Вече говорих с Тоти и Даниеле Де Роси, така че разбрах, че това е едно голямо семейство. Те ми казаха, че заедно можем да спечелим много и да направим Рома все по-голям и по-голям отбор".

"Императора", който не попадна в състава на Бразилия за Мондиала, парафира с "вълците" за следващите три сезона. Той ще получава по 5 милиона евро на сезон, като освен това ще получава бонуси при добро представяне.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GTonchev
10.06.2010 11:24

Бравоо бравооо само да смъкне някое друго килце и отново ще стане машина за голове какъвто беше в Парма и Интер ... С Тоти Вучинич и Менез ще направят добро нападение и с Пизаро Де Роси и тоз новия Симплисио зад тях отбора ще въври много добре ... А пък ако се вземе и Надир Белхадж от Портсмут за десен бек и Мексес да навлезне във форма мисля си че отбора може спокойно да спечели Серия А и да се бори поне за 1/4 финал в ШЛ *wink* *thumb_up* *beer*