Днес Берое играе мач с евродепутати в Брюксел

09:52
Днес Берое играе мач с евродепутати в Брюксел
чера футболистите на Берое пристигнаха в Брюксел където бяха настанени в хотел Des Colonies в центъра на Брюксел. Днес от 9:30 часа водените от Петко Петков и Стелиян Попчев играчи ще изиграят демонстративен мач с евродепутати. Берое гостува в европарламента по покана на евродепутатката Илияна Иванова, която е от Стара Загора.

В групата са включени следните футболисти:

вратар: Пламен Петров

защитници: Антон Огнянов, Тодор Тодоров, Здравко Илиев, Павел Ковачев, Георги Динков, Мирослав Енчев, Николай Янков
полузащитници: Милен Танев, Иван Канев, Тодор Христов, Атанас Апостолов, Симеон Минчев, Емил Рачев
нападател: Иван Чергев

Всяка стъпка на играчите пък е следена изкъсо от представители на половин дузина медии, които също пристигнаха в Брюксел. Разходите по пътуването и престоя на старозагорската делегация са поети от Илиана Иванова.

Програмата за днес предвижда футболна среща с евродепутати от 9:30 часа. От 13:00 е официалния обяд в европейския парламент, а от 14:30 делегацията на Берое ще започне официалното си посещение и разходка из сградата на законодателния орган на Европейския съюз. За 16 часа са предвидени редица официални срещи.

В петък заралии ще имат достатъчно свободно време, за да се насладят на забележителностите на белгийската столица, преди да се качат на самолета за София в 20:20 часа местно време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация