Балак шокиран, че е аут от Челси

17:31
Балак шокиран, че е аут от Челси
Германският полузащитник Михаел Балак е бил доста шокиран от новината, че ще бъде освободен от своя тим, заедно с Джо Коул и Жулиано Белети, съобщи агентът на играча.

Михаел Бекер заяви пред телевизия "RTL" за 33-годишния Балак, който в момента е контузен:

"Той беше напълно изненадан! Михаел не бе говорил с Челси от три месеца".

Националният селекционер на Германия Йоахим Льов пък разкри, че вече е имало няколко оферти за Балак, който в момента се намира на почивка в Маями.

Халфът имаше важна заслуга за спечелената титла и ФА Къп от страна на Челси, но днес стана ясно, че няма да получи оферта за нов договор от лондончани след изтичането на неговия контракт в края на месеца.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chelsea28
10.06.2010 12:35

bgArshavin А бе въшльо Шевченко може и да се е прецакал, ама не и Балак, ако тръгна да ти изброявам колко мачове е решавъл на Челси няма да ми стигне времето!

apf
10.06.2010 08:04

Как са се прецакали *wonder* *erm*

bgArshavin
10.06.2010 00:45

Той и Шевченко яко се прецакаха със Челси. Жалко и за двамата...

Jayfrog
09.06.2010 20:05

Глупак не трябваше да напускаш Байерн.НА ТИ СЯ ! *thumb_up*

rockamring
09.06.2010 19:04

golemiq_geshan твойте футболни прозрения няма да стигнат до никаде така че не се обяснявай толко *lol*

golemiq_geshan
09.06.2010 18:31

Ако Байерн не може да разреши проблема си с ляв бек , то тогава има следната опция : Привличат Балак , т.е. връщат си го обратно , той влиза в средата на терена с Ван Бомел , Швайнщайгер минава малко по напред , Робени Рибери по двете крила и само един нападател изявен таран в лицето на може би Олич , там не знам , но Даниел Пранич да бъде върнат на позиция ляв бек , мисля че така би се получило по-добре като цяло за Байерн *thumb_up* . А и бях чел преди едно интервю , в което Рибери споделя , че би се чувствал по-добре малко зад нападателя , тогава той може да мине там и Швайнщайгер да мине на крилото . *beer* Жалко , че схемата на холандеца не е такава *thumb_down*