Черноморец уреди контрола и с Унтерахинг

12:20
Черноморец уреди контрола и с Унтерахинг
Известен стана съперникът на Черноморец Бургас в още една сигурна контрола по време на летния лагер в Австрия от 14 до 23 юли.

На 16 юли петите от последния шампионат на "А" група ще срещнат Унтерахинг, където мениджър е една от легендите на немския футбол – Клаус Аугенталер.

Той е назначен на поста с ясната задача още следващия сезон да изкачи клуба от Трета във Втора бундеслига. Разбра се още, че е настъпила промяна в датата на контролата на "акулите" с Шалке 04. Двата отбора ще се изправят един срещу друг на 22 юли, а не на 18 юли, както беше обявено предварително. Изпълнителният директор на Черноморец Фреди Бобич е в търсене на противник за спаринг на 18 или 19 юли.

Ето и другите сигурни проверки на бургаския тим в домашни условия по време на лятната му подготовка: със Светкавица на 2 юли, със Сливен на 4 юли, с Етър на 6 юли, с Волов на 8 юли, със Созопол на 12 юли.

Все още не е уточнен съперникът в последната контрола на 25 юли. Мениджърът Красимир Балъков събира възпитаниците си за първа тренировка на стадион "Лазур" на 28 юни от 18 ч.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация