Берое замина за Брюксел

11:22
Берое замина за Брюксел
С полет на България Еър тази сутрин футболистите на Берое заминаха за Брюксел, по покана на евродепутатката Илиана Иванова.

В белгийската столица старозагорци ще посетят Европарламента и ще изиграят демонстративен двубой срещу сборен тим на евродепутати. Беройската делегация е предвождана от спортно-техническия директор Петко Петков и шефа на школата Стелиян Попчев. В групата са включени общо 14 футболисти, между които и едно от новите попълнения – крилото Тодор Христов. Разходите по пътуването и престоя на старозагорската делегация ще бъдат поети от Илиана Иванова.

Футболисти и ръководство ще бъдат изтупани в чисто нови стилни костюми, дело на старозагорската модна къща "AL", чийто собственици безвъзмездно приеха поръчка за направата на елегантните облеклата. На всеки един от костюмите, които са черни с финно светло райе, е пришита емблемата на клуба. Утре в 9:30 ч. ще бъде даден първия съдийски сигнал на мача с депутатите. По-късно старозагорци ще имат доста официални срещи. В петък заралии ще имат достатъчно свободно време, за да се насладят на забележителностите на белгийската столица, преди да се качат на самолета за София в 20:20 часа местно време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация