Панатинайкос поиска Уилям Галас

19:04
Панатинайкос поиска Уилям Галас
Гръцкият гранд Панатинайкос поиска опитния защитник на Арсенал Уилям Галас.

"Артилеристите" все още не са подновили договора на ветерана, който изтича това лято, а и според медиите в Англия това по всяка вероятност няма да се случи.

Гърците не крият сериозния си интерес към звездата, като са готови да му предложат обвързване до 2012 година и заплата от 2,5 милиона евро на сезон, съобщава "Франс Футбол". Бившият играч на Челси записа няколко сезона в тима на Арсен Венгер и сега е на път да си тръгне от клуба, чийто цветове защитава от 2006 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
08.06.2010 22:12

Спомням си , но също така ти го каза СРЕДНОЕВРОПЕЙСКА класа ! Нека ти припомня , че Арсенал не са такава , а в неговата форма да замени Арсенал за Пао си е престъпление , освен ако там не го искат ...

michael_forever
08.06.2010 20:07

Голям гешан сигурен съм че помниш какво направиха тази година Сисе и компания на твоя отбор.Сигурен съм че всички помнят и какво направи ПАО поминалата година когато спечелиха групата в ШЛ в компанията на отборите Интер,Вердер и Анортозис.Време е да спрете да третирате гръцките грандове като слабаци,защото да държавата им е сходна с нашата,да другите отбори са слаби но ПАО и Олимпиакос доказаха че са отбор от средноевропейска класа,също така собствениците влагат доста пари за трансфери(от рода на 20-30 млн. до 50 евра.Това са цифри за които някои отбори могат да си мечтаят.

golemiq_geshan
08.06.2010 19:18

Абсурд ... То е ясно , че в малко по-късен стадий , Галас ще замине за някой малко по ниско разряден тим , не че Пао не са добър отбор разбрахте ме , сега обаче му е доста рано , той все още е страхотен бранител , който е в отлична форма !