Джерард: Това може да е последният ми Мондиал

16:39
Джерард: Това може да е последният ми Мондиал
Националният тим на Англия и феновете на отбора се подготвят за първия мач от Световното първенство срещу САЩ в събота, но халфът на "Трите лъва" Стивън Джерард заяви, че вече мисли за живота след Южна Африка.

Джерард, който ще бъде капитан на тима след травмата на Рио Фърдинанд и "разжалването" на Джон Тери, призна че може би започващият шампионат ще бъде последен за него. 30-годишният халф на Ливърпул заяви за новия брой на списание "FourFourTwo":

"Не съм вчерашен. Трябва да смятам, че това ще е последното ми Световно първенство и така да дам всичко от себе си. Трябва да стигнем полуфинал заради начина, по който играем от доста време насам. Когато стигнеш до елиминациите, тогава мачовете се решават от малките детайли. През 2006 година, шедьовър на Дейвид Бекъм ни класира напред и на четвъртфиналите отпаднахме след дузпи. Ако стигнем сега до този етап, трябва да направим така, че малките детайли да са на мястото си. Лично аз се поучих от пропуска си при дузпите срещу Португалия на последното Световно. Надявам се, ако се стигне пак до дузпи, този път да сме много по-успешни."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация