Новата селекция на \"Герена\" се проваля

11:10
Новата селекция на \"Герена\" се проваля
Спряганите за сигурни нови попълнения на Левски Атанас Борносузов и Гара Дембеле почти сигурно ще се разминат с трансфер на "Герена". Халфът в момента е в Румъния, където си реди преминаване в местния слабак Астра Плоещ.
Чернокожият таран на Локомотив Пловдив пък вчера е заявил пред свои близки, че ще остане на Лаута и няма да ходи в Левски. Той е казал, че ще се прибере в България едва на 20 юни. Това означава, че Дембеле ще пропусне първия сбор на сините, който е в сряда.

Така плануваната от Георги Иванов-Гонзо и Ясен Петров шампионска селекция на отбора е напът да се провали. До момента бронзовите медалисти са подписали договор само с един нов футболист - защитникa на втородивизионния Чавдар Етрополе Калин Щърков.

От "Герена" твърдят, че Иво Иванов е договорен с Берое, но нищо чудно и той като Борносузов да има оферта от чужбина. Йордан Тодоров вече забрави, че е преговарял със сините, като от Лаута вече са готови да му предложат нов дългосрочен контракт. Иван Бандаловски заяви пред "7 дни спорт", че шансовете му да се завърне в родния си клуб изобщо не са големи. Друг от набелязаните за селекция - Даниел Младенов от Пирин, също чака трансфер зад граница.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BoBi_Levskara
08.06.2010 14:11

Ихааа каква изнедада, адвоктчето иска да вземе играчите за жълти стотинки и те сигурно за това му отказват, то както е тръгнало сега продаваме най-добрите си футболисти оставаме със "старите кучета", и ако продължаваме така догодина и влизане в 4-ката ни е много.Деа и Батков само напразни обещания и пълни глупости говори тоя. *angry* *angry* *evil*