Турчинът все още не ни е купил, споделят от Берое

18:32
Турчинът все още не ни е купил, споделят от Берое
Тимът на Берое съобщи, че все още не е ясно дали турският бизнесмен Фейзи Илханлъ ще купи тима.

Пресслужбата на Берое разпространи днес съобщение, че все още не е сигурно дали тимът ще има нов собственик.

"И днес нямаше особено развитие по казуса с интереса на турския кандидат-собственик Фейзи Илханлъ към Берое. След първата опознавателна среща между бизнесмена и ръководството на клуба в събота, днес на извънредно заседание на УС на Клуба на ветераните, който е реалният собственик на акциите, всеки един член на ръководния орган е изразил своето становище по наболелия въпрос и представил своите доводи ″за″ и ″против″. Решено е, че преди крайния отговор е редно своята ясна и категорична позиция пред обществеността да изрази и Община Стара Загора, тъй като освен към Берое, Илханлъ има амбиции и да развива текстилен бизнес в града на липите. Освен това трябва да е ясно дали помощта, която общината оказва на клуба към момента, ще продължи и при евентуална смяна на собствеността", гласи част от съобщението.

Нататък то продължава с информацията, че турският бизнесмен смята да се срещне с кмета на града проф. Светлин Танчев, за да го информира за плановете си.

"Стана ясно, че Илханлъ вече е изразил готовност да се срещне с кмета проф. Светлин Танчев, за да презентира пред него своята визия за бъдещето на Берое, ако стане едноличен собственик на акциите. Очаква се съвсем скоро да се инициира такава среща", пише в останалата част от съобщението.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamkisa
08.06.2010 01:50

baff,остави ги тея бе.Ти да не би да очакваш хора с man utd в ника да кажат нещо смислено?А отностно ситуацията съм доста раздвоен,но по-добре да дадем шанс на човека.Все пак ние сме тези,които са на много сериозен зор...САМО БЕРОЕ!

bafff
07.06.2010 22:53

България мрази мизерници като теб!

manutd_forlife
07.06.2010 18:47

цска само вие мразите *joking* дано берое не ги купят турчин може да стане същото както и с ботев