Феновете в Бургас гледат Световното безплатно на стадион \"Лазур\"

14:10
Феновете в Бургас гледат Световното безплатно на стадион \"Лазур\"
На стадион "Лазур” заработи огромната видеостена, по която ще се излъчват мачовете от Световното първенство по футбол. Уникалният екран с размери 16 на 9 метра е разположен точно срещу официалната трибуна на стадиона.

За сглобяването на видеостената бяха използвани елементи от новата, супермодерна LED-система за реклама. Който иска да гледа мачовете от световното на "Лазур”, ще влиза на стадиона с билети на нулева стойност, както беше на пролетните домакинства на Черноморец Бургас.

За официалните посетители ще има осигурен кетъринг в една от двете ВИП-зали, а на редовите зрители ще се предлагат бира и скара от ротондите. Очаква се на стадиона да гостуват и чуждестранни туристи, дошли на почивка в Слънчев бряг или на други курорти по Черноморието.

Излъчването на мачове от огромни видеостени е позната практика за страните от Западна Европа, но у нас екран с подобни внушителни размери за пръв път ще има в Бургас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

typana234
07.06.2010 17:15

Леле ЛЕВСКАР съм, но определено ЧЕРНОМОРЕЦ правят най-добрите и най-хубавите неща в БГ футбола *wink*

Bodyfan
07.06.2010 15:32

Браво на Събев,че не си знае парите.

BoBi_Levskara
07.06.2010 15:04

Това което става в Бургас последните години е единственето положително нещо в нашия футбол за последните 2-3 години.Браво на Черноморец. *beer*