Узакониха водопровода на стадион \"Христо Ботев\"

12:24
Узакониха водопровода на стадион \"Христо Ботев\"
Днес официално бе приключена сагата около стадион "Христо Ботев" в Благоевград и неузаконения му водопровод, който доведе до изваждане на съоръжението от експлоатация.

Така Пирин Благоевград вече спокойно може да разполага със стадиона, който официално бе обявен от специалистите за терен с най-добро тревно покритие в България.

Междувременно групата на Методи Стоянов, която се състезава в елитното първенство младша възраст на БФС, затвърди участието си и в следващото издание на първенството, след като победи прекия си конкурент за оставане Берое с 0:1. Срещата бе вече без особено значение, след като "орлетата" си подсигуриха оставането в първенството миналия кръг, когато завършиха наравно у дома с Ботев 2002.

Голът за пиринци бе дело на Стоицов, който се разписа в 25 минута, а пък Мутафчийски изпусна дузпа две минути преди края на срещата. Така в следващото издание на турнира благоевградчани отново ще се състезават в това първенството, като за "орлетата" вече ще играят набор 1994 на Стойне Илиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация