От Юве обявиха: Диего не става за нас, продаваме го

11:06
От Юве обявиха: Диего не става за нас, продаваме го
" Ювентус е на път да продаде Диего", разкри спортно-техническият директор на "Старата госпожа" Джузепе Марота пред "Тутоспорт".

"Нашият треньор Луиджи Дел Нери има определени тактически приоритети и вече си изяснихме, че Диего не пасва в схема 4-4-2. Вече има няколко оферти към нашия футболист и когато дойде правилната, може да го продадем", споделя Марота.

Според медиите в Англия Челси ще се опита да вземе Диего, тъй като Карло Анчелоти продължава да настоява "сините" да играят в схема без външни халфове.

"Тук искам ясно да заявя, че Джанлуиджи Буфон и Алесандро Дел Пиеро няма да напускат при никакви условия. Те са символи на клуба и за нас е чест те да са част от отбора", допълва спортно-техническият директор на "бианконерите".

"Препоръчвам на тифозите ни да наблюдават с интерес какво става на трансферния пазар, защото предстои да ги изненадаме с някои нови попълнения", казва още Марота.

"Моята цел е да изградя шампионски отбор или поне да се опитам", завършва спортно-техническият директор на торинци.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Leader78
07.06.2010 18:20

по - скоро дъртата не става за него *lol*

VANKObarabanko
07.06.2010 12:15

страхотен игра4 немога да разбера защо изкат даго продават 4е тои беше един от малкото игра4и които се опитваха да направят нещо наистина се надявам да остане.а колкото за тези слухове за бербатов по добре без него FORZA JUVE

Juventus_tifoz
07.06.2010 11:12

Диего не е лош футболист и мисля, че ще е полезен на Юве, въпреки първия неубедителен сезон. Все пак ако може да привлечем някой класен нападател и Диего да се включи в някоя сделка, ще е добре.