Бандаловски: Ще подпиша с Левски само в краен случай!

10:35
Бандаловски: Ще подпиша с Левски само в краен случай!
Шансът Иван Бандаловски да играе в Левски от началото на другия сезон е 1 %. Поне това пред "Меридиан Мач" обяви защитникът на Локо (София). 23-годишният десен бек има няколко оферти от чужди клубове и най-вероятно ятно ще премине в един от тях.


"Има 5-6 отбора от други държави, които ми предлагат договор. Аз предпочитам да играя извън границите на България. Клубовете, за които става въпрос, са както от Западна, така и от Източна Европа. Не искам да разкривам конкретни имена. До края на тази седмица ще има яснота по трансфера. Изчаквам да видя всички оферти, но на 99 % съм в чужбина. Ако евентуално трансферът ми навън пропадне, ще отида в Левски", заяви вчера пред "Меридиан Мач" Бандаловски, който от началото на следващия месец е свободен агент, след като договорът му с Локо (Сф) изтича.

Иначе бранителят не скри, че е получил конкретна оферта от Левски за договор. Той обясни, че в момента изчаква да види дали ще си уреди трансфер в чужбина и чак тогава ще даде точен отговор на "сините" дали ще се завърне на "Герена".

Иван Бандаловски е юноша на Левски, но избяга по скандален начин от клуба през 2004 година, за да отиде в Литекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
07.06.2010 18:18

Нищо ново. Ами, той всеки който не го вземат в чужбина,и къде, къде къде,....в Подуянеее! *lol*

bradata63
07.06.2010 14:23

Брей!И от запад и па и от изток ама в краен случай в пансионо на Шматков!Баткоф оф какво го направи тоя клуб бе смешник?