Лечков съветва своите в ЦСКА да бягат

08:20
Лечков съветва своите в ЦСКА да бягат
Йордан Лечков, който влезе в открита война с ЦСКА, е решил да накара своите футболисти при "червените" – Костадин Стоянов, Здравко Чавдаров и Коста Янев, да напуснат отбора при първа оферта, твърди "Меридиан мач".

Това е единственият шанс той да си върне парите, които ЦСКА му дължат за тях, както и за Иван Стоянов. Както е известно, Лечков трябва да вземе огромен процент от продажбата на племенника си в руския Алания Владикавказ. Той ще получи сериозни суми, ако успее да пласира зад граница и другите трима играчи на "червените", които дойдоха на "Армията" преди година.

Интерес към Коце Стоянов има от отбори от Русия и Украйна и нищо чудно той да бъде продаден още преди началото на подготовката на "червените", която започва на 14 юни. Здравко Чавдаров пък е желан от бившия треньор на ЦСКА Йоан Андоне в Динамо Букурещ и ако се стигне до оферта, едва ли някой би я отказал.

Коста Янев в момента лекува фрактура, получена по време на последното дерби с Левски. Към него интерес от чужбина към този момент няма, но на няколко пъти през сезона се твърдеше, че той може да прекрати договора си с ЦСКА и да се върне в Сливен, където изгря звездата му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация