Ричард готов да се върне на \"Герена\"

08:11
Ричард готов да се върне на \"Герена\"
Бившият футболист на Левски Ричард Еромоигбе се е поинтересувал дали има вариант да се върне при "сините", пише "7 дни спорт".

Той вече дори е провел разговори с български мениджъри, които да го лансират на "Герена". В момента нигериецът се състазава за Уари Уориърс в родината си.

Той споделил, че много му липсва европейският футбол и е навит да играе в Лига Европа със "сините". По този начин той се надява да реанимира позамрялата си кариера и отново да се пласира в някой европейски клуб. Ричи вярвал, че може да помогне на клуба да стане шампион и да заформи отличен тендем с Владимир Гаджев в средата на терена.

Еромоигбе дойде на "Герена" от Черно море и игра четири години в Левски, преди да бъде продаден на руския Химки. Със сините Ричард игра на 1/4-финал в турнира за Купата на УЕФА и участва в груповата фаза на Шампионска лига.

В ръководството на Левски обаче няма яснота дали е възможно да върнат нигериеца обратно. Той все още има валиден договор с настоящия си клуб и за да се върне на "Герена", ще трябва да бъде платена трансфера сума.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BoBi_Levskara
08.06.2010 01:04

Трансферната политика на Батков ни е напълно ясно от години вече.Продава играчите, на що годе дорби пари, продава ги на средняците от Турция, Израел, Русия и после ги връща без пари.Всичко е с цел печалба която отива за някои друго малцово уиски *angry*

ManUtdTillidie
07.06.2010 18:53

Батков пак със свойте чикий , той копува играчите които блестяха през 2005-2007 ма с Бардон , Топозаков , Йовов и други . По-добре да се търсят нови таланти.