Венци към Вуцов: Не плюй в кладенеца, от който си пил

11:43
Венци към Вуцов: Не плюй в кладенеца, от който си пил
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов реши да отговори чрез "Меридиан Мач" на бившия треньор на "белите" Велислав Вуцов. Както е известно, Джуниър каза няколко по-остри думи в медийното пространство.

"Искам да му кажа нещо на Велислав: Никога не плюй в кладенеца, от който си пил вода. Ако продължава в същия дух, никой няма да иска да го вземе в своя клуб. Все пак, след като напусне и следващия си отбор, той отново ще започне да критикува и плюе. Това не му прави чест. Нека не дава оценки. Може да дава оценки след 20 години, когато отвори албума със снимки. Сега е по-добре да си мълчи", отсече в типичния си стил президентът на най-стария столичен клуб.

"Той бил открил Раис Мболи! Когато Раис дойде в Славия, Велислав дори не си е представял, че може да стане треньор на отбора. Така че нека не си приписва заслуги", завърши отговора си Стефанов.

Той не пожела да разкрие дали израелският шампион Апоел Тел Авив се е свързал с него за Раис Мболи и Стив Ренет. Относно информациите, че Славия може да вземе Димо Атанасов от Локо София, Венци каза: "Харесвам момчето, но едва ли от Локомотив биха го пуснали. Все пак ще направим опит."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация