Мачле на Бербо и Гонзо събра публика като \"А\" група

10:38
Мачле на Бербо и Гонзо събра публика като \"А\" група
"Ей, тука има повече хора от мач на "А" група",  възкликна Димитър Бербатов, който игра приятелски мач срещу отбора на Георги Иванов-Гонзо на терена на хотел "Еврика" в Слънчев бряг. Над 500 човека очакваха мача. Бившият капитан на националите веднага бе нападнат за снимки и автографи и не отказа на никого.

В тима на Бербатов бяха още Тодор Кючуков, Александър Томаш, Константин Мирчев, Емил Гъргоров и кумът на Стилиян Петров - Юлиан Димитров, който е собственик на пицариите "Уго". Гонзо противопостави Дарко Тасевски, юношата на Левски Балджийски, който игра в Мездра, и капитана на Славия Йордан Петков. Отборът обаче разполагаше и с треньор в лицето на Димитър Димитров-Херо.

По традиция Юли засрами всички футболисти и откри резултата. Гонзо обаче изравни от дузпа. След почивката Емил Гъргоров изведе тима на Бербатов напред. След това нападателят на Манчестър Юнайтед взриви трибуните, като се включи в атака и направи 3:1. Той игра целия мач като защитник. Балджийски намали, но Мирчев фиксира 4:2. След успеха Бербо получи от Херо и Росен Пенев топка от миди.

Днес в курорта се очаква и Стилиян Петров, а след четири дни и националният селекционер Станимир Стоилов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

valkaredgi
09.06.2010 23:27

2000 г и майката на бербатов реве на кочинпарк зашото са псували сина и.съшите тези които сега се гордеят с него.ЧОРБАРИ ВИЕ ИМАТЕ ЛИ ПАМЕТ ИЛИ ВСИЧКО Е ПРОГРАМИРАНО ОТ ПЛИТБЮРО НА БКП?

drummer
06.06.2010 19:13

Абе, като всички легенди на лефски! Но едно не може да му се отрече, вкараните голове след чудесни удари, с...лакет в противниковите защитници, пасовете му с...ръка, и най-вече ...счупения крак на Джилио/ЦСКА/...?! И всичко това, пред погледа на плеядата от сини съдии помияри! За "присъствието" му в чужбина, вече всички знаят, една голяма синя...трагедия!!! *lol*

BoBi_Levskara
06.06.2010 15:09

Гонзо може би не е толкова добър но е легенда на ЛЕВСКИ, а Бербатов е легенда на Байер и Тотнъм не на ЦСКА *stop*

bobeto_
06.06.2010 12:17

какъв късмет не е имал Гонзо ? Беше в Рен за 12 мача 0 гола 0 асистенции, а в турските отбори за 88 мача 11 гола, това е срамно, просто няма база за сравнение с Бербатов, все едно да сравняваш трабант в случая - Гонзо, с кадилак или с майбах *lol*

bobeto_
06.06.2010 12:12

по-добър е на фифата и на масата, ама на футбол само може да лиже подметките на Берба

geni_kris
06.06.2010 12:07

абе гонзо е по добър ама не е имал късмет

danistrong
06.06.2010 11:00

Хах , ми много ясно , че Бербо ще победи , няма да е Гонзо *thumb_up*