Британско училище намали часовете заради Мондиала

10:27
Британско училище намали часовете заради Мондиала
Британско училище разгневи родителите на учениците, след като обяви, че ще приключва учебните занятия по-рано, за да може децата да следят мачовете на английския национален отбор по футбол, съобщи "Дейли Мейл".

Директорът на училището Нийл Строугър се съгласил да намали часовете и да изтегли класните работи по-рано, за да могат 1200 ученици да се приберат навреме за началния съдийски сигнал. Спорното решение било взето, след като мнозина ученици помолили училищното ръководство.

По-късно учителите предупредили, че децата най-вероятно злоупотребяват с националната програма за самоуправление, която им разрешава да контролират учебните си занятия. Господин Строугър изпратил имейли до всички родители, в които съобщил, че мачът на Англия срещу Словения на 23 юни е "изключително важен". Ето защо той щял да затвори училището "Бохънт" в точно 14.00 часа, вместо в 15.30, за да могат учениците да се приберат навреме и да проследят мача на английския национален отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hella
06.06.2010 13:23

Евала на това даскало, откликнало е на молбите на учениците си. Помня тука преди 2год. с няколко приятели от класа не ни пуснаха да отидем навреме да гледаме националите, въпреки многото молби. Вярно, че не е като световното, ама малко подкрепа не е излишна. Още помня онези 3 неизвинени по този случай *joking*

luddeN
06.06.2010 10:38

Защо да са "късметлици" *wonder* Банките в Бразилия също ще са с намалено работно време, за да може всички да гледат Селесао. *thumb_up*

manutd_forlife
06.06.2010 10:34

ха не мога да повярвам англичаните са голями късметлици