Емил Данчев търси Левски за Камбуров, \"сините\" се дърпат

09:01
Емил Данчев търси Левски за Камбуров, \"сините\" се дърпат
Близо 900 000 лева разделят нападателя на Локомотив София Мартин Камбуров от Левски, твърди "Меридиан мач".

Именно заради въпросната сума трансферът му на "Герена" на този етап не се е осъществил и най-вероятно ситуацията няма да се промени.

По-голямата част от въпросните 900 000 лева – 600 000, "сините" трябва да платят на "железничарите" за правата на Камбуров, а останалите пари са за заплатата на нападателя за една година. Именно месечното възнаграждение, което Мартин изисквал да е минимум 12 000 евро, е причината сделката да зацикли. Въпреки това все още има вариант Камбуров да облече "синята" фланелка, но той е малък.

Мениджърът на футболиста Емил Данчев е потърсил контакт с Левски ден след като пропадна трансферът на нападателя в Полша. Агентът е поискал нови преговори, но на този етап "сините" се дърпат. Това е така, защото Левски вече си намери нападател, след като спазари Гарра Дембеле от Локомотив Пловдив. Трансферът на французина е на 90
процента сигурен и по план трябва да бъде финализиран в понеделник.

Все пак е възможно, ако Локото свали малко цената на Камбуров, а нападателят намали финансовите си изисквания, голмайсторът да акостира на "Герена".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация