Коце Стоянов отива при Велизар, Чавдар и Зе

10:08
Коце Стоянов отива при Велизар, Чавдар и Зе
Защитникът на ЦСКА Костадин Стоянов може да бъде трансфериран в украинския Металург Донецк, научи "7 дни спорт".

Отборът на българския треньор Николай Костов търси нови попълнения в отбрана, а бившият футболист на Сливен е впечатлил специалиста. Очаква се в най-скоро време да започнат официални преговори за неговото закупуване. Цената, която шефовете на "червените" ще поискат за него, е между 500 и 700 000 евро. Както е известно, в Металург играят бившият армеец Велизар Димитров, Чавдар Янков и привлеченият от Левски бразилец Зе Соарес.

Стоянов е трансферна цел и на два руски отбора, но те едва ли ще се навият да платят исканата сума. В момента Костов разполага със седем защитници в тима си – четирима украинци и португалците Чина и Марио Сержио. Някои от тях обаче вероятно ще бъдат трансферирани.

През зимната пауза на миналото първенство Коце Стоянов беше следен от друг украински отбор – Шахтьор Донецк, но до трансфер така и не се стигна. Ако сега сделката стане факт, Павел Дочев със сигурност ще привлече нов ляв бек в ЦСКА. На този пост в момента "червените" разполагат само със Стоянов и младия Кристиян Велинов. Все пак като краен защитник по този фланг спокойно може да играе и Румен Трифонов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация