1:1 с Швейцария на кадем за \"Скуадрата\" преди Мондиала

09:12
1:1 с Швейцария на кадем за \"Скуадрата\" преди Мондиала
Въпреки незадоволителното представяне и равенството 1:1 в контролата с Швейцария, любопитна историческа подробност дава оптимизъм на Италия.

В щаба на "Скуадрата" явно са фаталисти и вярват в съдбата. Именно в Женева "адзурите" изиграха последните си проверки преди да вдигнат световната титла през 1982 и 2006-а година. Съперник отново бе Швейцария.

Интересно е, че и двата подготвителни мача завършват 1:1, а след това Италия триумфира с купата. Не е изключено момчетата на Марчело Липи умишлено да са търсили именно този резултат преди двубоите в ЮАР.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
06.06.2010 16:06

Ти пък кво се изказваш тук като първияпростак бе ! Всеки си симпатизира на страна от доста години , разбира се , че на първо място стои България , но след като няма за какво да се радваме на родината ни и най-малкото даже не участваме никъде напълно нормално е да съсредоточим всички емоции за страната , която подкрепяме !!!

Kambi4ka
06.06.2010 15:40

Абе ей ненормалници,каква Италия бе?Какви са тези изказвания само Италия никои друг?Вие полудяхте ли бе?Вие сте българи ако не сте забравили или в квалификациите пак викахте за Италия насред София?Стига сте се вживявали ние не сме на световно и който и друг да спечели няма за какво да се кефите.Ако се кефихте на нашият национален както симпатизирате на други страни,може би и нашите момчета щяха да играят с повече хъс и да имаме повече поводи за радост !

golemiq_geshan
06.06.2010 13:52

Мисля че отбора ни не е толкова слаб и най-вече за подценяване . Не можете да подценявате невероятната тактическа хитрост , която притежаваме , макара и да се представихме доста слабо на евопейското сещате ли се , че Испания , тази могъща Испания едва едва ни победи с дузпи , и колко гола ни вкара това "атомно" нападение ?! Тогава беше логично да се издъним , искам да Ви припомня , че традицията световния шампион , да играе доста по-слабо на евопейското си е почти неминуема и най-вече Ви припомня Ево 2004 , когато тогава дори отпаднахме в групите а там няма как да не го помните ... Какво стана след това обаче ... Мисля , че имаме страхотно нападение в лицето на двама страшно бързи и технични футболисти , които ако се сработят могат да изведът ИТАЛИЯ до финал дори ! Forza Skuadrataa !

Bambaleo
06.06.2010 13:07

Аз от как се помня съм на световни финали за Италия. *beer*
Но на това световно ще бъдат бледа сянка на това което очакват мнозина от отбор като Италия. *stop*
Слаб състав стари футболисти и далеч си мисля че всичко до сега не е криене на сили и възможности, като прах в очите на хората и тарикатлък.
Да се готвят за обновяване на отбора с млади футболисти които имат , не е като да няма.Генерациите до 21 и по малките са печелили вече турнири. *thumb_up*
Така постъват Германия , като на световното отиват с млад състав, най-младия от 1934 година насам който са пращали на световно.Това бе само пример.
На световното през 2006 година се радвах на успеха им , жадувах го от 1990 година. Тогава не успяха на своя земя да спечелят , въпреки че състава им бе прекрасен с много добри футболисти, които играха по онова време в най-силното първенство Серия А на Италия.
Само Италия и никой друг

Kalinho
06.06.2010 12:55

абе хвърля прах в очите или наистина селекцията им е слаба. Фен съм на Италия от как се помня, ама тоя отбор е най слабия който съм гледал, и имаше играчи на който според мен трябваше да им се даде шанс за сметка на някой по опитни

shizofrenik
06.06.2010 12:52

Италия винаги играе супер слабо в приятелските мачове.Можеби popi84 наистина е прав.

popi84
06.06.2010 11:34

Помнете ми думата, италианците са най-хитрата футболна нация. Нарочно се представиха катастрофално зле на предното първенство в ЮАР за купата на конфедерациите мисля, че беше. Марчело Липи е много хитра лисица, и хвърля прах в очите на всички, че едва ли не никои да не ги брои в сметките. Помнете ми думата Италия на-малкото е на полуфинал.

go6etoo2
06.06.2010 10:51

аз гледах мача в интернет и като гледах Швеицарците са много слаби данно са така и срещу нас *thumb_up*

MISTERIY
06.06.2010 10:36

да играят за 1:1 за да предизвикат съдбата *joking*