Реал надцаква Барса за Фабрегас?

08:23
Реал надцаква Барса за Фабрегас?
Вечният съперник на Барселона Реал Мадрид се готви да надцака "каталунците" за подписа на Франсеск Фабрегас, пише "Марка".

В "кралския клуб" смятат, че капитанът на Арсенал е по-добра алтернатива от халфа на Ливърпул Стивън Джерард най-вече заради разликата във възрастта между двамата. А и тръпката на прецакаш вечния враг винаги е сред водещите стимули.

Сеск е седем години по-млад от Стиви Джи, а сумата, която "белия балет" възнамерява да предложи за него е 40 милиона евро.

Засега Фабрегас упорито отрича всички слухове с цел да се съсредоточи върху предстоящото световно първенство.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rabiva4
08.06.2010 20:45

тея медий много глупусти пишаъ как пак точно във реал мале мале

mariokralev
07.06.2010 19:18

няма начин.На Фабрегас му е добре в арсенал-там поне стига 1/4 финал на ШЛ...а единственият отбор който обича и с който би заменил арсенал е Барса иначе е ясно че Реал могат да извадят пари....ама той няма да иска да продаде и феновете и себе си

Kockarafcb
06.06.2010 23:11

Drusalin И на мен ми писна да чета коментари от такива като теб... Реал няма да го вземе никога... Барселона не е отбор а реклива но няма как да го знаеш . Барса и Реал са разменяли колко играчи кажи ? Фиго който отиде и как беше посрещнат... ае ко са занимавам с хора който не разбират за какво става въпрос. Относно статията Winner спрете с тия спекулации бе... пошли сте *smile*

drusalin
06.06.2010 18:55

По вероятно е да отиде в Реал отколкото в Барса хаахах аман от тапаци . Това че е бил някога отшколата на Барселона незначи абсолютно нищо. Доста са играчите, който предпочитат Реал пред Барса ... Фиго който толкоз игра за клуба е един скромен пример. А и условията му ще са къде къде по изгодни за самия него. Въпреки всичко Реал от доста по отдавна се мъчи да привлече Фабрегас, дано да не са слухове. Макарче едва ли ще харчат пари за още звезди.

sasedq
06.06.2010 11:39

Фабрегаас или ще си остане в Арсенал или ако ще ходи някаде това ще е в Барса. Уинер няма смисал от глупави новини който ги има само в вашия сайт.Ясно е че ще ми изтриете коментара.