Стиви Джи: Предчувствам, че ще бием дузпи на Световното

16:14
Стиви Джи: Предчувствам, че ще бием дузпи на Световното
Новият капитан на Англия Стивън Джерард предчувства, че в даден етап от Световното първенство на него и съотборниците му ще се наложи отново да изпълняват дузпи.

Джерард, който взе капитанската летна на "трите лъва" след травмата на Рио Фърдинанд, пропусна един от наказателните удари преди четири години, когато островитяните отстъпиха на Португалия в 1/4-финален спор от Световното пъревнство в Германия. В същото време Стиви Джи призна, че според него е невъзможно тимът да се подготви за изпълнения на дузпи по време на тренировките.

"Имам чувството, че ще трябва да преминем през лотарията на дузпите в ЮАР. Трябва да имаме това предвид, но няма как да се подготвим за наказателните удари. По време на тренировките се упражвяваме, но бием по дузина дузпи в рамките на няколко минути, а когато погледите на милиони души са вперени към теб, ситуацията е съвсем различна. През 2006 година допуснах грешка и не успях да реализирам. Това обаче няма да ми попречи отново да застана зад бялата точка, ако това се наложи", споделя легендата на Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация