Потвърдено: Съдийски аванти донесли титлата на Интер

14:45
Потвърдено: Съдийски аванти донесли титлата на Интер
Грешки на футболните съдии са причина за несправедливото разпределение на 222 точки в изминалия шампионат на серия А в Италия, сочи разпространеното днес проучване на независимата организация "Наблюдатели на съдийските грешки в калчото".

Най-ощетеният клуб е Удинезе, на когото реферите са отнели 11 точки, благодарение на които сега отборът щеше да бъде на 7-мо, а не на 16-място и щеше да попадне в зоната на Лига Европа.

Най-интересното в тези данни обаче е, че шампионът Интер е получил цели три точки като съдийски подарък. Това означава, че на практика реферите са подарили Скудетото на футболистите на Моуриньо, които завършиха на първо място с 82 точки, само с два пункта повече от Рома.

Най-щедри са били съдиите към Аталанта, получила 6 незаслужени точки, които обаче не стигнаха за оставане в Серия А. Ювентус, който тотално се провали през миналия шампионат, е получил на аванта 2 точки, които са му дали право на участие в Лига Европа. Това обаче, едва ли топли тифозите на "бианконерите", които преживяха една от най-ужасните си години.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vanHuistelrooy
06.06.2010 12:39

Е те свинтер ако не са съдийте да са изпаднали отдавна от големия футбол...

DuFkaTa
06.06.2010 10:03

Трябва да направят едно такова и за Англия, да им затворят устата на антифеновете на Юнайтед *evil*

telkisky
06.06.2010 02:37

Абе, за титлата в Италия не знам, пък и не ме интересува, но без никакво съмнение съдийските аванти донесоха ШЛ на Интер. По една неотсъдена дузпа за Челси в двата мача с Интер, в първия при резултат 1:1, а във втория при резултат 0:0, гол на Интер след нарушение срещу Меси в мача с Барса, плюс гол от засада на Милито, и отменен кристално чист гол на Барса в реванша. И черешката на тортата - неотсъдена дузпа за двойна игра с ръка на Майкон при резултат 0:0 във финала. Аз лично по-жестоко подпиране не съм виждал в Шампионската Лига.

manunited666
06.06.2010 01:11

Не е така , не си прав! Аз съм просто максимално обективен ! *joking*

nofx
05.06.2010 23:53

manunited666 добре бе пич що споменаваш гола на Байерн от засада а мълчиш за гола на фио от засада?? толкова ли ви е яд че Байерн ви над играха бе пич?? сега много ама много се надявам да се паднат пак и пак ще бият ман а за фаула на рафаел просто тряя си супер безочлив тип да кажеш нещо за тва щото нали знаеш удър без топка какъв цвят е нали??? а тои получи жълт и не споменаваш за гибер селската проява на скоул срещу алтинтоп за което не получи дори жълт картон!!!! така че не говори за Байерн така пич!!!

ManUtdTillidie
05.06.2010 22:58

Еми аз това се опитвам да им обясня че тактиките на Моу са много умни но те защитен та защитен футбол .

krasenco
05.06.2010 22:04

На много глупости се начетох тук!Интер в елиминационната фаза за ШЛ спечелиха абсолютно всеки мач тактически!Точно за това след финала се говореше за Моуриньо.Защото игра футбол по учебник.Нямаше една грешка в тактиката за всеки мач.Относно защитния му футбол,Интер играха само един мач защитно и той е 2-рия срещу Барса!Никой уважаващ се треньор няма да тръгне атакуващо на гостуване срещу Барса,още повече когато има преднина от 2 гола.В останалите мачове,ако да играеш с 3-ма нападатели е защитно!Даже на първия мач с Барса пусна 4 нападатели,въпреки,че не играха всички като такива.Никога не съм харесвал Интер,но това не означава,че трябва да си измисям някаква друга действителност и да ги оплювам.Просто напълно заслужено си спечелиха Шампионската и това е *thumb_up*

manunited666
05.06.2010 19:26

И като говориме за съдийски подкрепи... тука се споменава яко Интер защото има доста фенове на Милан и Юве , който са им конкуренти.А фенове на конкуренти на БМ няма и затова не се говори за тяхните подпирачки.Те по ли заслужаваха ? Гол от 2 метра засада в последната минута ги класира на полуфинала , гол от 2 метра , 2 метра засада.Тя просто супер избождаща очите.Ван Гаал си го каза преди финала , че в мачовете БМ имаха доста съдийски грешки в тяхна полза.А в мача с Юнайтед ... Рафаел го фаулират и дават фал за БМ и жълт картон за него , после при втория картон БМ буквално започнаха да се молят на рефера да го изгони.Те по ли заслужаваха ?

manunited666
05.06.2010 19:21

air_J точно за червения картон на Абидал , Барса трябва да са благодарни.Тогава им бепе късмета на тях.Анелка не е симулирал , защото излизаше сам срещу вратаря.Очи в очи с Валдес но се подхлъзна и съдията се заблуди.Ако е имало късмет за Барса то беше точно при тоя картон.А волейболната игра на Пики ... ми разбирасе , че ще ореват света.Тогава резултата можеше да стане 2-0 и Барса си отиваха под леда.И в двата случая и при играта на Пике и при червения картон , късмета си беше за Барса.

ManUtdTillidie
05.06.2010 18:44

Абе какво изобщо се занимавам вие си знаете вашето , фактите нямат значение. Аре чао.

ManUtdTillidie
05.06.2010 18:42

Абе защо тук само дузпи виждате , не може ли просто да стиснете ръката на победителя и да кажете честито , не разбирате ли че това е смешно , ти може да си ги видял , ма тези от "ощетените" отбори дето са на тъч линията защо не ги виждат.

ManUtdTillidie
05.06.2010 18:40

TZETZO , ма ти найстина си отчайващо тъп , по каква статистика ви надиграха питаш. Еми биха ви , значи са по-добри от вас 3:1 , 3:1- спечелени титли говоря , биха ви по всички статистики , а това че Барселона е играла добре в мачовете без голямо значение е друг въпрос. Не става само с ядене трябва и акъл.

air_J
05.06.2010 18:39

Айде, айде, кой е този, който се прехласва по Интер, че не се сещам? Ако не помниш, макар да беше скоро, след финала всеки говореше за техният мениджър, и в частност - дали е вярно, че ще бъде новият треньор на Реал, защото на никой не му пукаше за финала. А това, че никой не се оплаква от подпирания не означава, че не ги е имало, а след като ги има аз защо да се правя, че не съм ги забелязал? *thumb_up*

ManUtdTillidie
05.06.2010 18:36

Ма всички мениджъри свалят шапка на спешъла и Интер и никой не се оплаква от подпирания , тези които са следели от тъч линията , но някво пишлеме обаче не е съгласен с тях. Вие сте толкова супер жалки със вашите дузпи та дузпи , просто се научете да губите като мъже защото сте неуписуемо жалки.

air_J
05.06.2010 18:36

Че какво му имаше на този мач, че не се сещам? Една неотсъдена дузпа за игра с Пике, и англичаните ореваха света. *lol* А и тактично се премълчава първият мач, когато подпрените бяха Челси. Но дори и във вторият мач неотсъдената дузпа на Пике се неотрализира с измислен червен картон за Абидал, така че Челси дори и не бяха ощетени, а те горките претендират за едва ли не 5-6 дузпи.

TZETZO
05.06.2010 18:34

'Интер не се защитаваше и буквално смачка Барса'
*lol* да те еВа и галфона тъп *cigarette* кой сте смачкали бе и трите мача ви ебахме(особено тоя от групите).Кажи ми щом си разбирач *erm* по кой показател НЕ ви бихме,дори и в Милано

hapcheto
05.06.2010 18:27

Това е много смешно *lol* няма доказателства *thumb_up*

air_J
05.06.2010 18:27

Абе, за титлата в Италия не знам, пък и не ме интересува, но без никакво съмнение съдийските аванти донесоха ШЛ на Интер. По една неотсъдена дузпа за Челси в двата мача с Интер, в първия при резултат 1:1, а във втория при резултат 0:0, гол на Интер след нарушение срещу Меси в мача с Барса, плюс гол от засада на Милито, и отменен кристално чист гол на Барса в реванша. И черешката на тортата - неотсъдена дузпа за двойна игра с ръка на Майкон при резултат 0:0 във финала. Аз лично по-жестоко подпиране не съм виждал в Шампионската Лига. *thumb_down*

manunited666
05.06.2010 18:22

ricky85 то тебе няма за какво да те оборваме.То това не са дори аргументите.Иначе не си прав и сега ще ти кажа защо.Защо като поменавате полуфинала говорите само за това как са играли "мишкарски" тоест защитно а защо не си спомните първия мач.Тогава Интер не се защитаваше и буквално смачка Барса.Нападаше и вкарваше.И разбирасе ще се хванете за гола от засада на Милито която беше с няколко сантиментра.За да го избегнеме това аз ще кажа следното ... спомнете си отсъдената несъществуваща засада отбово на Милито през първото полувреме.Когато на Интер им трябваше победи срещу Барса си я постигнаха , с нападателен футбол и голове.Когато им трябваше необходимия резултат си го постигнаха.Такаче стига ревали кой как играл.

Kura_na_qnko
05.06.2010 17:08

Рики , аз предпоитам Милан 0-4 Интер , за теб не знам . Не знам какво се нахвърляш в/у Интер при положение , че първо в Милано смачкаха Барса и второ , че играта ни нямаше да е такава , ако не беше "мъжката" постъпка на госпожица Боскйетс . Така че не знам на какво се дължат толкова твоите претенции .Цял сезон играем с 3-ма нападатели , след групите доминирахме и над Челси и над ЦСКА в 2-та мача и ги спечелихме. Станахме първите победили Барса с 2 гола разлика от 2 години . И в крайна сметка след групите сбора от мачове , които изиграхме(1/8 , 1/4 , 1/2 и финалът) беше 7 . От тези 7 ние имаме шест победи . Нито великата Барса , нито преди това Манчестър нямаше такава доминация . Ето ти футболните аргументи *wink* Колкото до тази класация , дайте инфо за точките на Рома и тогава да си говорим *thumb_up*

ricky85
05.06.2010 16:59

нас феновете не ни устройва тактики и защити все пак ние не печелим титли ние искаме красота, зрелище и атакуващ футбол това иска обикновения фен ти кой мач ще предпочетеш Милан-Интер=0:1 ама много тактическа и умна игра или МЮ-Барса =3:3 зрелище,красота и т.н. ето затова Мауриньо не го харесвам и съм сигурен че не е за Испания там обичат красивия и атакуващ футбол и точно един сезон му давам с неговия стил

ManUtdTillidie
05.06.2010 16:45

ricky85 , на полу финала Интер си ги размаза в Италия и устоя в Испания . Абе вие имате ли мозък , точно срещу БАРСЕЛОНА на НОУ КАМП кой глупак ще атакува бе , те си имаха аванс и няма защо да атакуват при такива обстоятелства и бяха по-малко но нали не може малко да се помисли преди да се коментира. Футбола е до голяма степен тактика ако беше просто безцелно ритане на топка нямаше да е интересно . Интер играха много умно но за вас това е анти футбол. Не знам заради това че Моу си използва мозъка (нещо което за вас е недопустимо във футбола) в един мач и се защитава вече казвате че бил грозен футбола му. Трябва да се знае кога да се атакува и кога да се защитава.

ricky85
05.06.2010 16:26

и сега да не почнете да обиждате контрирайте ме с футболни аргументи а не с обиди

ricky85
05.06.2010 16:24

Те така спечелиха и шампионската лига това е най мишкарския отбор с големи претенции не може отбор който има претенции на полуфинал да играе цял мач в наказателното си поле и да рита безцелно напред срам и позор и наемника Мауриньо точно един сезон му давам и си заминава испанците прекалено много обичат футбола и когато великия Реал играе в наказателното си поле цял мач за да пазят резултата и Роналдо заиграе десен бек на Камп Ноу точно тогава феновете няма да го преживеят и ще развеят белите кърпички както помним всички Капело стана шампион с Реал но въпреки това го изгониха заради грозната и защитна игра помнете ми думата една година в Реал и Мауриньо ще бъде изгонен

nofx
05.06.2010 16:14

ми то дори да не се гледа друго а само последния мач срещу сиена се видя че им подаряват титлата с не отсъдена 100% дузпа......

AnTONYo
05.06.2010 16:10

За тая титла няма какво да се каже , всичко си е точно , но тя е в следствие на добре сценарирания скандал Калчополи.Какво стана с тези дела ,които се преразглеждаха ,че и Интер и Милан и др отбори са имали разговори с шефа на съдийте и с др отговорни органи ?

ManUtdTillidie
05.06.2010 15:53

Първо : защо не казаха колко точни са дадени на Рома . Второ : футбола не е математика и ако мислите че ако сметнете тези числа значи просто сте жалки защото ако не им бяха дали точките може Рома да се надцени защото нямаше да са същи предпоставките. Футбола не се смята на калкулатор !

levskarra
05.06.2010 15:36

Много са-да! 3 точки,но с цената на шампионска титла,тъпако.

AndY__20
05.06.2010 15:29

"шампионът Интер е получил цели три точки като съдийски подарък""...за 38 мача цели 3 точки *wonder* мноо бе

flipicha
05.06.2010 15:14

едва ли има някои ,които смята ,че Интер са станали незаслужено.То ако има такъв,то тои е пълен глупак и грам не разбира от футбол.Не случаино спечелиха 3 купи

crreal
05.06.2010 14:56

Незнам как е възможно да се пишат подобни статий и заглвавия.Нормално е да има грешки,това са 38 мача не 1,2 за сезона,били им дали 3 точки и с това станали шампиони ебати глупостите.

manunited666
05.06.2010 14:54

Интересното е човекът писал статията от Ювентус или от Милан е ? А защо за Рома не споменат колко точки са им подарили ???

Toncho0o
05.06.2010 14:53

да но тук не пише колко точки са подарили на Рома ..!