Още една звезда на Челси е аут от Мондиала

13:42
Още една звезда на Челси е аут от Мондиала
След контузените Микаел Есиен, Дидие Дрогба и Михаел Балак, още една звезда на Челси отпадна от Мондиала - халфът на Нигерия Джон Оби Микел не успя да се възстанови навреме от операцията си в коляното.

23-годишният играч пропусна последните кръгове от сезона в Англия, в който "сините" успяха да спечелят дубъл, след като легна под ножа, за да претърпи операция на коляното.

Той обаче няма да е в състава на Нигерия за предстоящия Мондиал, въпреки че бе включен в списъка от 23 играчи, които ще играят в Южна Африка.

Халфът изтъкна като причина за отсъствието си нежеланието да рискува с възстановяването на коляното си.

"Извадихме Микел от състава, след като той ни каза, че не иска да рискува кариерата си, тъй като коляното му все още не е напълно възстановено след операцията", заяви говорителят на африканците Емануел Аттах.

Микел ще бъде заместен от един от седемте играчи, които треньорът Ларс Лагербак реши да отпаднат от окончателния състав на Нигерия за Мондиала.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pechenqgata
05.06.2010 15:53

Тея ако не спрът да се контузват ще гледаме световното на резервите *beer*

crreal
05.06.2010 13:56

Нормално след като играят по 50,60 мача на година а сега и световно,каквито и атлети да са не са от желязо хората.Особено в Англия с тази още по бърза игра от останалите първенства играчите се износват още повече.

manutd_forlife
05.06.2010 13:46

това ще бъде много скучно световно ако продължават да се контузват футболисти