\"Заралии\" пускат Иво Иванов в Левски, ако \"сините\" им дадат Виктор Генев

11:39
\"Заралии\" пускат Иво Иванов в Левски, ако \"сините\" им дадат Виктор Генев
Трансферът на Иво Иванов в Левски вече е почти факт, но от ръководството на старозагорци са поискали Виктор Генев като част от сделката за защитника, пише "7 дни спорт".

Това призна вчера треньорът на заралии Илиан Илиев. Гонзо и Ясен Петров най-вероятно ще се навият, понеже не искат да пращат Генев при Кокала в Славия.

"За Иво Иванов е добре, че може да отиде в Левски, но казахме на ръководството на "сините", че искаме Виктор Генев да дойде при нас като част от сделката. В крайна сметка ние си даваме най-добрия защитник и искаме да получим поне нещо в замяна", заяви Илиан Илиев пред novsport.com.

Иванов бе близо седмица в Гърция, където се говореше, че преговаря с атинския АЕК. В крайна сметка обаче се оказа, че гърците имат някакъв интерес към него, но не са отправили конкретна оферта към Берое относно закупуването му. След прибирането си в България Иванов и мениджърът му са постигнали договорка с ръководството на Левски за личните условия на футболиста. Остава единствено двата клуба да се споразумеят за трансферната сума.

Според слуховете Левски ще плати на Берое около 100 хиляди евро разсрочено на траншове за правата на защитника.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация