Адриано, сваляй излишните килца!

10:25
Адриано, сваляй излишните килца!
Още преди да е финализирал трансфера си от Фламенго в Рома, Адриано вече усеща твърдата ръка на Клаудио Раниери.

Веднага след пристигането си на "Олимпико", кариоката трябва да започне специална диета, за да свали излишните килограми. От нападателя се иска да не пие алкохол, да тренира редовно и да не използва допинг – все вредни навици, от които футболистът трудно се отказва.

Бразилецът ще бъде глобяван, ако в медиите се появяват негови снимки от запои в нощни заведения. Адриано бе страстен любител на чашката още когато носеше фланелката на Интер. След като се завърна в родината си пък таранът позабрави какво значи да спазваш стриктно режим във водещ европейски клуб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
05.06.2010 14:17

Адриано е голям нападател , и точно преди да започне редовно да пие беше сред най-добрите в света ! Тук обаче идва въпросът , толкова голямо ли е желанието му да играе истински футбол да възвърне статута си на страхотен реализатор и дори да си върне мястото в националния на Бразилия ! Според мен няма за сваляне кой знае колко килца , той не е някакъв шишкав , а доста корав съзтезател , и най-вече беше и много техничен . Ако Адриано се вземе да тренира здраво , да направи добри подготвки и може да издържа цели мачове в добър ритъм , то той ще стане истински трансферен удар за нас *beer*