Барса се прицели в Гарет Бейл

08:57
Барса се прицели в Гарет Бейл
Бранителят на Тотнъм Гарет Бейл може да подсили Барселона след края на световното първенство в ЮАР, твърди испанската преса.

"Каталунците" търсят ляв защитник, а футболистът на "шпорите" изпрати страхотен сезон именно на този пост. На "Камп Ноу" се оглеждат за алтернатива на неубедителните Максуел и Ерик Абидал, а Бейл е на първо място в списъка им. Наскоро обаче Гарет подписа нов договор с лондончани и този факт значително усложнява евентуалния трансфер.

Барса следи още Гаел Клиши от Арсенал и Сезар Аспиликуета от Осасуна, които на този етап изглеждат доста по-реални цели.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ludiq_maxxxx
06.06.2010 18:53

след световното 6те има много трансфери и сигорно фабрегас 6те доиде на ноу камп а яя туре не емиратс надявам се да вземем торес и робен и барса да стант о6те по силни само барса *beer*

Barca_fen112
05.06.2010 09:02

Най - добре ще те е да вземем Аспиликуета ! Това момче е изключително младо и както е тръгнал да се развива до 2 -3 сезона ако няма някаквки проблеми може да бъде сред най - добрите на този пост ! А освен това цената му не е повече от 15 млн евро и няма да има проблеми покрай привличането му *smile*