Кака: Топката за Световното си е супер!

16:27
Кака: Топката за Световното си е супер!
Полузащитникът на бразилският национален отбор Кака заяви, че няма да критикува официалната топка за Мондиала "Джабулани".

"Няма и аз да започна да критикувам официалната топка за Световното първенство. Откакто започнах да играя професионално футбол все се намира някой, който да не харесва топката. Така беше и на Купата на конфедерациите и на Световното първенство през 2002 година. Смятам, че не бива да се критикува толкова много преди голям форум", каза звездата на Селесао и Реал Мадрид.

"Топката е една и съща за всички. Освен това футболистите се адаптират бързо към кълбото и започват да го харесват. Лично аз съм виждал Луис Фабиано да целува топки. Надявам се, че именно с тази "Джабулани" ще станем световни шампиони", допълни Кака.

Преди известно време редица футболисти, сред които Джанлуиджи Буфон, Икер Касияс, Жулио Сезар, Луиш Фабиано и Джампаоло Пацини остро критикуваха качеството на официалната топка за Мондиала.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

michael_forever
08.06.2010 15:20

Четете но не забелязвате ключовото изречение."Топката е една и съща за всички." Бла,бла не би вратар,нали бразилия има вратар.Мондиала е колективна игра всеки отбор има 11 играча в които вратар,нападатели и т.н. което значи че за всички е еднаква.

Kalinho
04.06.2010 20:30

абе харесват не харесват с нея ще се играе

golemiq_geshan
04.06.2010 19:42

Е добре бе тази статия не е ли малко стара , преди около седмица не пуснахте ли 2 статии , в които Жулио Цесар казва , че не харесва топката , а Кака казва , че е добра ... Сега пак статия - нова , че Кака я харесвал ...

luddeN
04.06.2010 17:57

Какво се учудвате от това изказване на Кака ? Той е рекламно лице на Адидас и договора му е от доста време ... правете си изводите сами. *devil*

Kalinho
04.06.2010 17:48

еми те и предишните първенства се оплакваха и от топките за ШЛ се оплакваха. А ManUtdTillidie едно ще ти кажа много ти е ограничено мисленето като не си стъпвал на футболен терен по добре не коментирай. Нали и към него има пасове не подава само той, а и примерно един удър трябва да знае къде ще уцели не да бие на късмет. Оригиналната топка я има в доста магазини, така че може и да е играл с нея, за разлика от тебе

ManUtdTillidie
04.06.2010 17:01

Абе ти не си пипал топката такаче не знаеш а аз повече мога да повярвам на 5 човека от колкото на 1. Освен това оплакванията са че топката си смен траекторията при шутове и при центрирания а Кака нито му се налага да варди нито да засича центрирания защото той повече ги прави тези центрирания.

Yang_G
04.06.2010 16:56

Защо да са муплащали бе ?!? Много си е прав ! За всеки е еднакво, така че никой не трябва да се оплаква от топката ! Оплакваха се от "Фивърнова", оплакваха се от "Ротейро", а сега не очквах да не се оплачат и от "Джабулани" ! Типични ревльовци !