Доусън възмутен от Капело

15:29
Доусън възмутен от Капело
Защитникът на Тотнъм Майкъл Доусън не скри обидата си от начина, по който му е било съобщено, че отпада от състава на Англия за Мондиала.

"Звънна ми телефона, дори не знаех, че това е Капело. Той ми съобщи с няколко думи, че не попадам в състава за предстоящото Световно първенство. Допълни, че ако продължавам да работя в същия дух, то вероятно ще попадна в отбора за евроквалификационната кампания", каза Доусън.

Той разкри, че е възмутен от факта, че италианският специалист не си е направил труда да му обясни защо не го взема за ЮАР.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtdTillidie
05.06.2010 02:44

Впечатлението което оставя Капело е като на един аматьор . Той взе всички клишета , например взе Фердинанд а не Доусън заради славата , така и Коул вместо Уолкот. Той е взел имената който се по-известни , а онези които преди бяха средняци като Бент и Доусън и неочаквано направиха невероятни сезони ги няма. Капело през последните 2 години , ВСЕКИ божи ден го дават по английски мачове и си мислех че там си изгражда впечатление а изглежда просто е спал. *sick*

cris7ronaldooo
05.06.2010 01:29

пък да не говорим за прекрасиния сезон на БЕНТ и той го няма имам чуството че който е играл слабо той е извикал

cris7ronaldooo
05.06.2010 01:28

Просто незнам това е безумие няма думи да кажа каква глупост е това Доусън прави един УНИКАЛЕН сезон просто нямам думи може би един от най-добрите защитници ако не и най-добрия тоя сезон капело бе на мача със Тотнъм-Челси във който също Доусън игра невероятно и във редица други аз просто даже го мислех за титуляр от Юнайтед съм но Доусън заслужава да играе повече и от Рио даже да не говорим че постояно е контузен през този сезон Рио и не е във оптимална форма със това си решение ми се промени много мнението за Капело пък да не говорим че един Уолкът задължително трябва да е там дори и като резерва

ManUtdTillidie
04.06.2010 16:47

Капело просто направи големи изцепки , той повика старци които някога са били футболисти и затова с бавен футбол Англия пак ще отпадне. Уорнок ми бил извикал , той се е побъркал.