Камата към левскар: Марш оттук, тъпо говедо!

15:10
Камата към левскар: Марш оттук, тъпо говедо!
Христо Стоичков е демонстрирал отново лютия си гняв преди три дни, когато е нахокал здравата привърженик на Левски. Екшънът се е разиграл на аерогара София. Ето какво разказа пред "БЛИЦ" свидетел на случилото се:

“Изпращах дъщеря ми за Лондон. Изведнъж около нас стана оживено. Видях, че наблизо е самият Христо Стоичков. Към него се приближи някакъв човек и започна да му говори тихо. Ицо, както беше усмихнат, изведнъж се нацупи и нахока господина с думите: “Абе какъв Левски бе... Марш оттука, тъпо говедо! Не давам автографи на такива като тебе!”

"Доколкото аз и околните разбрахме – този човек е бил привърженик на Левски. Поискал е автограф от Стоичков, но такъв така и не получи."

"Не стана ясно дали господинът е подразнил Ицо или най-чистосърдечно си е признал на кой отбор симпатизира, а после е поискал да се сдобие с неговия подпис.”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
10.06.2010 21:28

flipicha ,говедо е бащати недомасленик такъв. *sick*

AviMC
05.06.2010 15:56

flipicha и dre, кретени ли сте? Коментирайте Хр.Сточиков какъв е като човек по неговите изказвания и маниери. Темата не е да се разикват футболните умения! Т.к. явно не сте чели предните коментари и аз ви го казвам, Стоичков е неоспорим добър футболист от близкото минало, но като човек му липсва култура и уважение към всяка личност, дори и към неговите родители. *thumb_down* За това за мен и за други Камата ще си остане най-добрият нападател на България, както и най-големият киртак, който не може да каже 2 изречения без да мрънка и донякъде лишени от смисъл. *angry*

flipicha
05.06.2010 14:48

Лукас_подолски, Донатело, Маикъл_... марш от тука тъпи говеда

Lucas_Podolski
05.06.2010 12:17

Пак обърнахте темата в друга посока, нещастници! Хайде коментирайте Стоичков като човек, оставете футболните му качества, и дали това, че е известен поцял свят му дава право да се държи като абсолютен неандарталец?? Пълен нещастник!

Notlike
05.06.2010 11:17

Ако смяташ трансфера на Боби Михайлов в добър отбор - това е Рединг, за тези, които не знаят. И искам да спомена нещо - всеки човек има свой голям талант и куп недостатъци. Факт е, че повечето от нас не могат да намерят таланта си - Ицо не е такъв. Да, може да е тъп, вярно е, че не знае добре английски.. и какво? На терена по ниво владеене на английски ли те оценяват или по брой вкарани голове? Аз мисля по второто. А в това отношение той няма равен. Лично аз не знам друг българин, прославил страната си по такъв начин през последните 30 години. А като цяло са общо 3-4, като включим Дан Колов, Райна Кабаиванска и Борис Христов..

kango
05.06.2010 10:30

dre левски не е продавал футболист в добър отбор откакто дадоха гонзо на Рен,където не е вкарвал гол *thumb_up* А преди него са продавали,но само ники илиев,боби михайлов,зл янков и още 3-4 са играли в добри отбори редовно.

dre
05.06.2010 02:37

Момчета , никой не говори по света колко е умен Христо Стоичков . Всички говорят колко добър футболист е бил . Всеки човек притежава някакви качества и който успее да си разгърне таланта както трябва , той успява в живота . Точно това е направил Христо Стоичков - използвал е най-доброто от всичките си качества , а именно , да играе ФУТБОЛ . Така че не ми говорете дали знаел Английски език или как се изказвал . Да ви кажа аз не съм видял един български футболист да се изказва с повече от 5 думи в изречение , но въпреки това няма нито един вмомента , който да се доближава и на 10% от уменията на Христо Стоичков . И на тези , които пишат какво щяло да стане , АКО били продали Гунди преди 30 години , ще им кажа само едно - АКО баба ми беше от мъжки пол , дядо ми нямаше да се ожени за нея и мен нямаше да ме има . По умните ще разберат какво искам да кажа , защото знам , че тук има и доста , които трудно разбират нещо , ако не им е казано в прав текст . И последно - Гунди наистина е бил голям футболист и човек , но никой не може да гадае какво е щяло да стане , а и вие сами виждате Левски колко футболисти е продал в качествени отбори . Благодаря за вниманието .

kango
05.06.2010 02:02

БРАВО,ИЦО,ВЕЛИК СИ,не обръщайте внимание на левскарите,при тях няма как цскар да поиска автограф,защото няма достоен *thumb_up*

pecata88
05.06.2010 00:19

Призовавам всички, които плюят Камата, които искат Лечков да не бъде кмет, които не харесват Балъков и се засягат от думите на преборилия рака гол майстор на Премиера Девисион Пенев " който не ме уважава- да духа супата", да се хвърлят ритуално от Аспаруховия мост и да ми покажат, че в болшенството си българите не сме неблагодарни и завистливи непрокопсаници.... Ако ли не- напускам тая държавица, щото оправия няма!

Captain
04.06.2010 23:54

Ми то от Левски нито един не се е отказал по простата причина,че то там няма футболисти ами ... говеда *lol* *beer*

donatelo
04.06.2010 23:22

До сега нито един бивш или настоящ играч на Левски несе е отрекъл от родителите си и от родината си,а харманлийския циганин го направи.ФАКТ

razdira4a
04.06.2010 23:03

Най-великия.Само ЦСКА.А говедата горките са толкова прости и жалки и толкова не го усещат и се мислят за велики.Но все пак някои хора се раждат боклуци и добре я има тази подуенска сбирщина за да ги приютява

Lucas_Podolski
04.06.2010 22:29

Да не говорим, че преди няколко години изгони едно американче от тренировка на Барса в америка щото бил с тениска на Реал! Абе когато долен селянин си помисли, че е някой няма оправия

StarExperience
04.06.2010 22:18

Ицо невероятен футболист си , ама си просто точно като едно теле !!! Тъп си много и то *thumb_up* за пореден път го доказа *sad* никой друг голям футболист не би направил такова изказване към фен на най-мразения си отбор даже , поне не на публично място *sick*

Lucas_Podolski
04.06.2010 22:18

Простака си е простак и винаги ще си е такъв! Показа си пак магариите! Заради такива като теб и Тройчо има толкова голяма омраза между феновете. Никога няма да поумнееш долен простак, ако ще на 100 години да станеш!

AviMC
04.06.2010 22:11

Случката се е разиграла не на аерогара а на автогара. И Стоичков се е запътил към човек облечен с фланелка на ЦСКА с думите: Искаш ли да ти дам автограф?. На което човекът отговорил: "Разкарай се бе киртак".---Всичко това е било чуто и видяно от случен човек, на който му направило впечатление мъж с аграрен вид, който по-късно си припомнил, че е "камата" *erm*

krasenco
04.06.2010 22:02

Как може някой хора тука да са толкова прости?Да кажете за човек,който е печелил ,,Златната топка,, и е станал голмайстор на световно първенство,че не е никакъв футболист,аз просто нямам думи!

donatelo
04.06.2010 21:36

Този като е казал "Марш оттук, тъпо говедо!",да нее имал предвит баща си??? *joking*

Manower
04.06.2010 21:08

michael е прав! Може да е бил гениален футболист ама винаги ще си остане селянин! Един английски не може да научи това прасе! Пари има гъза да си бърше, а така и не си нае един учител да го научи поне на едно изречение! Цял свят му се смее с изкаванията в Мамелъди....Простак голям! Язък, че е бил страхотен футболист ама само до тука, а извън терена.... *erm* *thumb_down*

Captain
04.06.2010 20:09

Офф аман от тъпи изказвания на сини "фенчета"! "Бил излагал България"?...Цял свят знае какъв е Стоичков!Всеки чужденец като чуе БЪЛГАРИЯ и първо се сеща за великия Стоичков!Стига сте писали глупости,че не е можел да играе и,че ни е излагал!Доказал се е като футболист,и то не веднъж!Стига сте завиждали,че Говедата нямат един играч който да е постигнал нещо голямо,а ЦСКА има и то не един *thumb_up* *beer*

ANTWERPMIRACLES
04.06.2010 20:05

Ти под мен , остави това , кой НЕ ЗНАЕ ДВЕ ДУМИ английски , ами научи , че "НЕ ЗНАЕ" са ДВЕ ДУМИ !

PoIoGaVo
04.06.2010 19:58

Браво Браво... каква проста постъпка... Той си личи кой е прост и незнае 2 думи на английски .. *thumb_down*

golemiq_geshan
04.06.2010 19:26

Кви са тия глупости с успехите бе ... Какви успехи за какво говорите при положение , че преди футболистите не са можели да играят в чужбина , поне като не знаете , а знаете ли че ако Гунди е бил продаден на Милан , сумата получена е щяла да погаси 90% от дълга на България към външния свят ! Че какво му е най-доброто на Стоичков , знаете ли , че дори той не е най-добрия Цска-р дори ... Имали сме къде къде по-добри играчи , а по повод това , че казах , че не е най-добрия цесекар ще Ви кажа и по-добър ако сте тъпи малоумни и неосведомени ! Това е Якимов , футболист способен да премине целия отбор на който и да е противник когато е във въхъра си , правил го е дори срещу "великата" Португалия !

UltraBlueHool
04.06.2010 19:21

Има много велики българи.Няма спор че Ицо не е най-великия макар че е прославил България , но такива продажници не заслужават да живеят в БГ или поне да се наричат българи.Уважавам го като футболист,но не и като човек и характер.Хора които се отричат от България не заслужават да се наричат българи.

donatelo
04.06.2010 19:19

Тези думи могат да бъдат казани само от един цървул! *thumb_down*

michael_forever
04.06.2010 18:22

Искате да кажете че той е най-известния българин.Ако е така БОГ да пази БЪЛГАРИЯ,защото той е 1 съвременен бай Ганя.Невежа и неграмотен,нахален,псува, излага ни из цяла Европа.Абсолютно копие на Алековия песонаж станал нарицателно за българин.Нима искате след време на внуците да казват "Христо Стойчков" обаче имаики предвид интелекта и държанието му,а не футболните качества който колкото и да са много остава завинаги Номер 2 във историята и сърцата на хората.Защото е прасе.

ManUtdTillidie
04.06.2010 16:56

Еми ние тогава сме викали че е най-добрият , всички винаги са го знаели какъв прост , невъзпитан селянин е и че в момента който си отвори устата само ни излага.

ManUtdTillidie
04.06.2010 16:54

valdemoroo , а ти не заслужаваш да си толкова тъп , ти разбираш ли че му пожелаваш да умре заради едно просто селянче . Ти просто си супер тъп и аз от свой ред ти пожелавам цялото семейство да ти загине и майка ти преди това да я изнасилщт . Айде са земи!

petrolet
04.06.2010 16:54

камата е срам за България .Няма по-голяма свиня от него,която да излага сънародниците си извън родината ни !Простак ,селянин,комунист !

ivan79
04.06.2010 16:53

какво само псувате когато вкарваше на германия мексико аржентина тогава не беше тъп и какав ли не както сега го наричате тъпи сте вие дето пишете против българи като него....

ManUtdTillidie
04.06.2010 16:45

Еми това е чиста проба цесекар , прост като галош , да се разпсува еи така пред всички. Прости сте вие свинете ама какво да се прави. Гунди ако беше поживял още малко , Стойчков щеше да му чисти кенефа .

FLY_I
04.06.2010 16:44

хахаха ем той си избира с кой да контактува и на кого да дава авфтографи

Georgiev1993
04.06.2010 16:24

Стоичкоof , Стоичкоof мн си тъп бе прасенце резано... беше в най-големия отбор на Света Барса и къде ли не другаде но си остана същия селяндур мамка ти.Бербатов може да няма тия успехи,които ти имаш , но поне извън терена не е сельо мама ти.

shevachenko
04.06.2010 16:16

Смърт за Кюрда, и за малоумното чорбарче отдолу "scumutd forlife"

michael_forever
04.06.2010 16:13

Знам кой Българин е Номер 1 за 20 Век пред Гредата опа извинявай камата.А колкото до Турция всички във форума знаем за какво говорим. Ц(*КА

manutd_forlife
04.06.2010 16:10

АБе тъпанар за каква турция ми говориш? ти доббре ли си с главата или въобще можеш ли да четеш ?
а за номер 2 е само соред тебе той е номер 1.Кажи ми 1 българин който е имал по-голям успех от него-който е печелил нещо повече. НЕ знаеш нали такаче не ми говори

michael_forever
04.06.2010 16:08

хахаха той във България е Номер 2 ти ми обясняваш за Европа.Просто е смешно. *lol* ТПърво в Европа знаеш ли изобщо какви футболисти има? и Второ знаеш ли че Турция не е в Европа,манаф?

manutd_forlife
04.06.2010 16:04

ХАХА тъпо говедо преиеми го от вашия уефзки никой свестен футболист не излиза и това е не ревнувайте че камата е най-великия а се гордейте че е от България и е един от най-добрите в Европа *thumb_up*

michael_forever
04.06.2010 16:02

Стойчков никога няма да бъде "Най-добър футболист на България за 20 век" и на неговото погребение едва ли ще присъстват над половин милион души.Ицо,малък си!Кур за ЦСКА и всички отрепки произлезли от това котило.

manutd_forlife
04.06.2010 16:00

хаха е кой е номер едно Георги Аспарухов ли? Не ми говори глупости номер 1 винаги си е ХРИСТО СТОИЧКОВ И не само цесекарите казват че е най-добрия ами и чужденците а и отличията показват че е навата гордост *thumb_up*

michael_forever
04.06.2010 15:57

Ето това е.Неуважението което го има единствено тук. Не мога да си представя как Тери,Рио,Меси или някой друг играч ще откаже автограф понеже фена който е поискал е от другия отбол. *thumb_down* Ицо,за пореден път доказа какъв простак си!Може да си гениален футболист,но е важно какъв си извън терена а ти винаги си нацупен,псуваш и се биеш със журналисти.Затова ще си останеш завинаги Номер 2 в България както и кочината от която си излязъл.

manutd_forlife
04.06.2010 15:55

хаха браво кама точно така за лефскарите няма автографи САМО ЦСКА

Futbulfen
04.06.2010 15:42

Стоичков прасе, жена ти се е*е,а ти стоиш и к*ра ми държиш!

popi84
04.06.2010 15:17

*lol* Марш от тука "ТЪПО ГОВЕДО" Мухахахахаха *thumb_up* Камата RULEZ