\"В Милан няма място за Фабиано\"

13:33
\"В Милан няма място за Фабиано\"
От ръководството на Милан признаха, че няма да привлекат нов нападател, освен ако не се продаде някое от остриетата на отбора. Това бе използвано като отговор на мераците на тарана на Севиля Луис Фабиано, който наскоро разкри, че много желае да премине при "росонерите".

Милан е свързван с нападателя на Бразилия, както и през миналата година, когато той бе съвсем близо до трансфер на "Сан Сиро".

Вицепрезидентът на тима Адриано Галиани обаче заяви, че в отбора няма място за Фабиано.

"Имаме доста централни нападатели - Клаас-Ян Хунтелаар, Марко Бориело и Пипо Индзаги", заяви дясната ръка на Силвио Берлускони.

"Ако някой не напусне, тогава няма как да купим Луис Фабиано. Разбира се, ако някой си тръгне, ще му намерим заместник. За всеки напуснал играч през това лято, ние ще намерим заместник. Това вече се случва, след като договорите на Нелсон Дида и Джузепе Фавали изтекоха и те бяха заменени с Марко Сторари и Марио Йепес", добави Галиани. Смята се, че цената на Фабиано е около 10 милиона евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ForzaMilan1899
06.06.2010 21:16

Ибра е дърво, Фабиано няма шанс да е 50 и тия наще отново показват изумителна некадърност.Ако беше на свободен щяхме да сме първи...Айде сменяйте го това ръководство *beer*

ManUtdTillidie
04.06.2010 16:40

"Смята се, че цената на Фабиано е около 10 милиона" *lol* *lol* Да ама от кой се смята от душевно болните ли , щом Ибра е 40 милиона Фабиано е 50 , какви са тези глупости!

Kalinho
04.06.2010 14:35

браво бе ебаси замесниците на 33 и 34 вярно Фавали беше на 38 ама все пак може и да вземат някой играч не само дървета. Примерно Фабиано си е много класен нападател според мен само Пато в Милан в момента е по добър от него ама явно искат да провалят отбора тотално