Дунга: 300 бразилски журналисти се надяват да не вземем купата!

11:58
Дунга: 300 бразилски журналисти се надяват да не вземем купата!
Треньорът на Бразилия Дунга нападна журналистите в родината си, като заяви, че "има над триста журналисти от Бразилия, които се надяват "кариоките да не спечелят Мондиала".

"Напрежението е нормално. Играем, за да победим - това е философията на Бразилия. Всичко, което се е случвало в миналото си остава там", започна треньорът.

Откакто Дунга пое "селесао" той спечели Копа Америка през 2007 година, както и Купата на Конфедерациите през 2009 година, а освен това изведе Бразилия до първото място в квалификационната група за предстоящия Мондиал.

"Тук има триста журналисти от Бразилия, които се надяват да не спечелим на Мондиала, за да кажат, че са били прави - че треньорът е извадил късмет на Копа Америка и на Купата на Конфедерациите", продължи наставникът на "кариоките".

Той добави, че 108-те гола, вкарани от националния отбор под негово ръководство, както и добрата защита "показват, че има баланс в тима".

Бразилия е в група "G" на предстоящия Мондиал заедно с отборите на Северна Корея, Кот Д\'Ивоар и Португалия. След победата над Зимбабве с 3:0 в сряда, играчите на Дунга ще играят последния си подготвителен мач преди Световното първенство в понеделник срещу Танзания.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FLY_I
04.06.2010 12:25

то като го гледам кои остави остави извън отбора май и той иска същото *lol*