Арсенал отмъква талантлив юноша на Барса

11:43
Арсенал отмъква талантлив юноша на Барса
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е близо до привличането на таланта на Барселона Гай Асулин, който е считан за един от най-добрите футболисти в школата на каталунците.

19-годишният играч е много ценен на "Ноу Камп", но освен това има интерес към него и от английските Челси, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Арсенал.

Според пресата в Испания, точно "артилеристите" изглеждат най-близо до подписа на израелския национал, тъй като му обещават повече титулярни изяви.

Асулин може да си тръгне от Барселона със свободен трансфер.

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини и този на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън също наблюдават изявите на Асулин, който дебютира за страната си на едва 16-годишна възраст.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Barca_fen112
04.06.2010 13:07

Хубаво е ,че Барса има толкова много млади обещаващи таланти ,но лошото е ,че някои като Асулин не могат да са в А отбора поради убийствената конкуренция и най - доброто за тях е да продължат да се развиват в някой друг клуб като Арсенал където му се обещават повече изяви ! Гледал съм мъ няколко мача в контроли на Барса и определено това момче притежава голям талант .Дано го развие *thumb_up*