Тони е на 80 % \"грифон\"

11:02
Тони е на 80 % \"грифон\"
Президентът на Дженоа Енрико Прециоси заяви, че Лука Тони на 80% е играч на неговия тим.

Нападателят на Байерн Мюнхен си търси нов отбор, след като Рома не се възползва от възможността си да го закупи за постоянно.

Независимо от интереса на Наполи, почти е сигурно, че той ще продължи кариерата си в Дженоа.

"Тони на 80% е играч на Джена", заяви Прециози.

"Лука ще вкара повече голове от Диего Милито. Ако сделката не се осъществи ще се ориентираме към Жулио Баптища от Рома", продължи шефът на Дженоа.

Генуезкият тим отчаяно издирва заместник на напусналия Диего Милито, който вкара 24 гола за тима през сезон 2008-2009 година. След това той се присъедини към Интер, където спечели требъл, но заместниците му не успяха да оправдаят гласуваното им доверие през изминалата кампания.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Leader78
06.06.2010 01:02

Завиждаш на Милито ли бе гнидооо ... ти май си от Милан а жалкар *joking* искаш да поговориме за ПатКо и Бориело та те сбора от голове не прави колкото е вкарал Милито

nofx
06.06.2010 00:12

ManUtdTillidie да тва за тони дървото разсмива но твоето (В момента Милито е най-добрият нападател в света) направо чупи ребра меееен *lol* *lol*

ManUtdTillidie
04.06.2010 21:19

Еми останалите 20 е бездомно куче. Мен обаче ме разсмя една определена част. "Лука ще вкара повече голове от Диего Милито." В момента Милито е най-добрият нападател в света и не знам как един футболист който всеки отбор му затваря вратата ще вкарва повече.