Левски пазари от \"Надежда\"

08:54
Левски пазари от \"Надежда\"
Левски се насочи към пазара в "Надежда", пише "7 дни спорт".

Локомотив София не се класира за евротурнирите и много от играчите са за продан. "Сините" от доста време се оглеждат в Иван Бандаловски, но досега преговори не бяха водени. Нещата обаче се промениха. Левски търси десен бек, но Йордан Тодоров ги отряза и се наложи усилията да бъдат пренасочени. На "Герена" се убедени, че Бандаловски може да им свърши работа.

Така Левски за пореден път може да се окаже в ситуацията да дава пари за собствен юноша. Бандаловски бе един от талантливите играчи в школата на "сините", но напусна със скандал и отиде в Литекс. След това бе и във Фейенорд, но не успя на пробие и се върна в България. Според информации цената на защитника е 300 000 евро. От Левски ще се опитат да я свалят. Последната дума ще имат собствениците на двата отбора – Тодор Батков и Николай Гигов.

"Сините" трябва на всяка цена на привлекат десен бек. След трансфера на Живко Миланов във Васлуй в тази зона се отвори дупка. През пролетта в тима се опитаха да я запълнят със словака Петер Петраш и Стефан Станчев, но не успяха.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
08.06.2010 09:40

Петраш се справи нелошо като десен бек , а Стефан Станчев ако му се даде шанс , също може да се справи . Не виждам защо търсим десен бек , по-скоро са ни необходими плеймейкър и добър нападател .