Андоне поиска още един от ЦСКА

08:11
Андоне поиска още един от ЦСКА
Четвърти футболист на ЦСКА е в полезрението на бившия треньор на "червените" Йоан Андоне.

Това е централният защитник Алeксандър Бранеков, който беше отстранен от представителния отбор на клуба, пише "7 дни спорт".

Наскоро Андоне подписа с Динамо Букурещ, а в плановете му за лятна селекция попадат още Здравко Чавдаров, Апостол Попов и Павел Виданов.

Специалистът потвърди информацията на медиите в своята родина, че иска да привлече въпросните играчи. Той разчита много на близките отношения между един от собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и мениджъра Джовани Бекали, който ще води преговорите.

"Футболистите, които желая, не са само Варга и Балан. Има още много имена в списъка ми. Вярно е, че започнахме разговори с ЦСКА за четирима техни играчи. Ще видим какво ще стане и кой ще иска да играе в Динамо", каза Йоан Андоне.

"Червените" ще се опитат да вземат добра сума за Бранеков, който не попада в плановете и на новия треньор Павел Дочев. Според непотвърдена информация парите, които ще бъдат поискани за Чавдаров и Попов, са около 250 000 евро за всеки един. Проблемна остава ситуацията около Виданов. Той още се дърпа за нов договор с ЦСКА и може да приеме офертата на Динамо, без сегашния му клуб да вземе и лев по трансфера.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация