Джерард: Време е да спечелим световната титла

16:35
Джерард: Време е да спечелим световната титла
Капитанът на Ливърпул и полузащитник на националния отбор Стивън Джерард коментира за сайта на клуба си, че според него е крайно време той и съотборниците му от "трите лъва" да зарадват феновете на тима със спечелване на световната титла.

"Крайно време е и нашето поколение да зарадва привържениците с нещо истинско и запомнящо се. Какво по-добро от световната купа. Още повече, че ако аз искам да стигна до завоюването на трофей от подобна величина, то ще е по-добре да побързам, тъй като не съм първа младост, така да се каже. В добра форма съм, както и останалите момчета от отбора. Мисля, че сме доста добре подготвени и разполагаме със страхотни кадри. Можем да се състезаваме за най-голямата награда в световния футбол. Какво ще се случи – едва ли някой може да прогнозира със сигурност", коментира философски Джерард.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
04.06.2010 02:32

tottiii А защо да не станем ? Това , че нашия човек няма да играе е лошо но когато разполагаме с нападател като Ди Натале малко повече хъс , късмет и тактика можем да стигнем до полуфинал поне !

tottiii
03.06.2010 23:03

Lollipopp италия ъпсурд да стане ама и англия не могат

manutd_forlife
03.06.2010 20:05

не по скоро предвижда бъдещето щото Англия ще спечелят

VeneSotirov
03.06.2010 19:57

Джерард пак е прекалил с халюциногените *thumb_up*

Lollipopp
03.06.2010 19:11

tottiii - Италия ли ще стане? та те жабарите футбола им е в такава дупка , че не е истина направо *sick* приемете че момчетата от Острова ще са шампиони *thinking*

ManUtdTillidie
03.06.2010 17:01

Англия не е водена от такъв тактик в близките години и са главен фаворит заедно с Испания и Холандия за титлата. Стига вече само сте говорили какво е ставало преди , Англия е по-силна и има шансове за титлата.