Гулит: Ван Перси ще бъде звездата на Мондиала

15:44
Гулит: Ван Перси ще бъде звездата на Мондиала
Легендарният холандски футболист Рууд Гулит заяви, че според него най-добрият играч на предстоящото Световно първенство в Южна Африка ще бъде сънародникът му и нападател на Арсенал Робин Ван Перси.

"В него виждам това, което имаше и в Марко Ван Бастен, по мое време. Той е роден да бъде звезда. Смятам, че точно това го очаква на предстоящото Световно първенство – да се изяви на топ ниво. Ван Бастен също е играл много пъти, след дълги периоди на контузии, както е в момента Ван Перси. Може би това с травмите е в известна степен и предимство, тъй като той е имал възможността да си отпочине по-дълго време, отколкото би могъл, в нормални обстоятелства. Лошото, естествено, е че е изгубил малко игрова практика и форма. Но ще ги навакса. Не вярвам това да е проблем", коментира бившият халф на Милан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
04.06.2010 02:34

Холандия е пълна със сърцати и технични играчи , но все нещо куца като този път мисля , че това е дефенса ...

ManUtdTillidie
03.06.2010 17:08

Холандия е пълна със сърцати играчи които без съмнение ще се раздадат на макс. Попринцип така са Бразилците но тоз пунга ги отрепа. За мен обаче най-добрият е Снейдер.

DeadPoet_RIP
03.06.2010 16:23

Аз въобще няма да се учудя , ако това стане.Чудно ми е какъв щеше да е сезонът на Арсенал , ако той играеше.. *thumb_up*