Бандаловски на мястото на Йордан Тодоров в Левски

12:57
Бандаловски на мястото на Йордан Тодоров в Левски
Левски ще провери каква е възможността да привлече Иван Бандаловски, съобщава Гонг. Юношата на "сините" в момента е играч на Локомотив София. Той ще трябва да запълни празнината при родния му клуб в дясната зона на защитата. Там Левски разполага само със Стефан Станчев.

След напускането на Живко Миланов, Левски си върна Стефан Станчев от Пирин и той направи няколко много добри игри. Непосредствено преди началото на пролетния дял на завършилото първенство бе взет и Петре Петраш. Словакът игра в повечето срещи и дори вкара няколко гола. Той бе освободен след края на шампионата.

Заговори се усилено, че Левски е на път да вземе Йордан Тодоров от Локомотив Пловдив. От клуба досега не са потвърждавали такава информация. Последните медиини информации са , че Данчо нямало да дойде в Левски заради смъртни заплахи за живота му. Според информация на Гонг Тодоров не иска да напуска Пловдив поради "семейни причини".

От Левски не искат да останат само с един играч на поста десен бек и затова ще проверят възможността да върнат в отбора Иван Бандаловски. Ако се стигне до трансфер, то това ще е последният привлечен на "Георги Аспарухов". Очаква се на 9 юни за първа тренировка Левски да разполага с Гара Дембеле, Иво Иванов, Атанас Борносузов, Калин Щърков и евентуално с Даниел Младенов и Иван Бандаловски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация